mam new brzdu...mno new ako new...ma nejako mesiac ani nie..čisto new kotuč a už je vyhnuty....a nemal sa kde vyhnut...da sa vyhnuť iba pri brzdeni...?? thX
formula kotúč len tak ľahko nevykrivíš ... to čo si robil? ... pokús sa ako to vyššie spomínali chalani narovnať rukou a samozrejme si pred tým moc nekrémuj ruky hehe
formula kotúč len tak ľahko nevykrivíš ... to čo si robil? ... pokús sa ako to vyššie spomínali chalani narovnať rukou a samozrejme si pred tým moc nekrémuj ruky hehe
neviem kde beries tu istotu ze kotuc formula je nejaky echt... podla mna rovnake blato ako cokolvek ine... mne niekto pocas zimnej odstavky premiestnil bike v ramci miestnosti tak nestastne ze neviem kolko mesiacov bol oprety o zadny kotuc... samozrejme som bol z toho na jar dojaty ale narovnal som to normalne rukou ako kazdy... po 80km v Povazskom Inovci sa to pekne dorovnalo a spokojnost.
no mám skúsenosť a tie rotory sa pri fakt brutale brzdení nejako nekrivia občas trošku cinká ale viac menej nič ... a hrubý je mylsím 2mm
nehovorím že ten rotor vydrží všetko len keď ho chceš vykriviť tak to máš čo robiť .... isto to nieje hayes
mne sa cez tu zimu vykrivil prave hayes ale zas na druhu stranu musim povedat ze od povodnej hrubky ma uz dost daleko, ale ako vravim narovnat to nebol problem.
tak stať sa môže všetko ale špeciálne Haxes kotúče sa dobre krivia ale aj vyrovnávajú heh ... zato taký Hope alebo Magura Formula .... to ú už z tých hrubšejeích hehe
pomaly otáčaj - zisti v ktorom mieste to odiera o platničky a natiahni ho rukou... ja som tak už narovnával avid, ked som oprel niekde a chytalo to platničky...
Tak skrivit Formula kotuc to pocujem asi prvy krat a na akej brzde ho mas nahodeny mozno bude problem v tom a pozri ci ho mas rovnomerne dotiahnuty ...
Tak skrivit Formula kotuc to pocujem asi prvy krat a na akej brzde ho mas nahodeny mozno bude problem v tom a pozri ci ho mas rovnomerne dotiahnuty ...
nechápem tomu prečo by to mal byť problém brzdy .. ?
je to Furmala the one...stále sa mi nepodarolo ho vyrovnať...ludia a čo tak že keby: som ho dal dole a na rovnú plochu nejako to by sa nedaloo??ja to poskušam ešte nejako povyrovnavať ale zatial sa vôbec nedarí...
a už to ako tak išlo...je to pohode...a vicenrovane...heh...ako mm ja neviem ti povedať a robilo to nejako 2mm...cca...ale už to šuchalo o platničky...tak..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neviem kde beries tu istotu ze kotuc formula je nejaky echt... podla mna rovnake blato ako cokolvek ine... mne niekto pocas zimnej odstavky premiestnil bike v ramci miestnosti tak nestastne ze neviem kolko mesiacov bol oprety o zadny kotuc... samozrejme som bol z toho na jar dojaty ale narovnal som to normalne rukou ako kazdy... po 80km v Povazskom Inovci sa to pekne dorovnalo a spokojnost.
no mám skúsenosť a tie rotory sa pri fakt brutale brzdení nejako nekrivia občas trošku cinká ale viac menej nič ... a hrubý je mylsím 2mm
nehovorím že ten rotor vydrží všetko len keď ho chceš vykriviť tak to máš čo robiť .... isto to nieje hayes
mne sa cez tu zimu vykrivil prave hayes ale zas na druhu stranu musim povedat ze od povodnej hrubky ma uz dost daleko, ale ako vravim narovnat to nebol problem.
nechápem tomu prečo by to mal byť problém brzdy .. ?