🥶
+4
+6
Pls lidi,
nezatracujte ma, nemam s tym skusenosti, ako sa tlakuje vzduchova vidlica /REBA race DUAL AIR/
....
-> je na to potrebna nejaka specialna pumpa, ktoru nemam doma a nemusi ju mat ani moj servisny technik?
dik
Zobraziť celý text
nezatracujte ma, nemam s tym skusenosti, ako sa tlakuje vzduchova vidlica /REBA race DUAL AIR/
-> je na to potrebna nejaka specialna pumpa, ktoru nemam doma a nemusi ju mat ani moj servisny technik?
dik
Diskusia (11)
11 príspevkov
Podobné témy
posledný komentár: 8. 11. 2012 o 19:43
poukazy navigate_next Požičovňa Pozri si ponuku bicyklov ale aj inej výbavy a vytvor si online rezerváciu navigate_next
inak v3/4 servisov ti to zadarmo dofukaju ak chces
to ma tesi, diky.
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=15636
... ale to vlastne všetci vieme. Však aj tak je všetko ináč.
laco, dik za link, moj druhy problem je, ze ked si precitam tvoj prispevok a pozriem na tvoj avatar, tak to vyzera dost nedoveryhodne.
ked si precitam tvoj prispevok a pozriem na tvoj avatar, tak to vyzera dost nedoveryhodne.
To som písal, keď som mal dve a pol promile. Keď mám menej ako jedno promile, tak sa už takými blbosťami nezaoberám.
Práve mám menej ako jedno promile.
tak som sa dnes trochu hral, zistil som, ze vzduch unikne iba ten, co sa nachadza medzi ventilom a pumpou. Problem je opacny, cuplik je prilis hlboko, takze tlakujem spravne, ale nevidim tlak, cuplik z pumpy nedociahne na cuplik vo ventile... skusal som cuplik vysroubovat ale neuspesne...
mam to vratit?