cca 13 rokov jazdim na GT RTS2 (starsi ho poznaju...v zadu zdvih asi 40, v predu som posledne roky jazdil macochu maraton 100), pred nim asi 5 rokov 3 HT-ka...Z toho je jasne, ze tie zdvihy u Giantov (hlavne Reing) budu asi dost o inom, co som jazdil doteraz. Co sa tyka mojho stylu jazdim okrem extremov (tazky freeride, full DH, viac ako 100 km XC) vsetko, v takom sportovom tempe (aj hore, aj dole). No a tu sa dostavam k dileme...lahksi Trance X s mensimmi zdvihmi, lepsou vybavou a lepsou geometriou smerom hore vs. tazsi Reing s lepsou cenou a zehlivesi smerom dole ale s ,,otazkou" ako sa mu pojde do kopcov (unho ma viac ako zdvihy trapi uhol hlavovej trupky...ci nebude problemovy v ostrych stupaniach)..
Aby sme sa vyhli OT situaciam nenavrhujte mi ine riesenia (ani vramci Giant ani vramci inych znaciek), z toho isteho dovodu neuvadzam fotky bikov...nechcem riesit dizajn.
Tak a zotpovednost je na vas
treba ešte zobrať do úvahy odtučňovačku u Reigna, išlo dole celkom dosť
/edit: warzone - ja som absolvoval cestu na tej staršej verzii, už bolo predsa len cítiť že "na toto nie som stavaný", ale zasa my žiletkári vo výslužbe sme v tomto k MTB dosť kritickí/
tu mas clanok.. precitaj si ho
inak ja by som z tých dvoch bol bral Trance X, keby som nenaďabil na starého mafiána matta, ktorý mi v rodinnej pizzerii dal návrh, ktorý sa neodmieta
Aaaleee, dik vam vsetkym.
keby ti nejak vazne vadila hmotnost reigna.. tak nejake to pol kilecko kludne zhodis na plastoch
Kidak inak ono to nejako dopadne nech vyberieš čokoľvek
Inak s "Kidak inak ono to nejako dopadne nech vyberieš čokoľvek
suhlas,ak nemas skusenosti ako napr.Mlok,tak nakoniec budes spokojny ci vyberies taky system ci iny.Horsie to uz je s nespravnym vyberom biku v kategorii,ako napr.teraz.Trance X je fajn XC bike,ale Reign(hoci nieje v kategorii FR/DH)je vacsi univerzal.