mam prve kotucovky-hayes HMX-1 a vzadu mam jednu dosticku krivo. asi tak, ze vrch, kde je ta uchytka je od kotuca asi 1mm a spodok sa mi sucha o kotuc. ako sa to da nastavit? ale tak, aby som nemusel rozobrat celu brzdu, alebo proste aby som nemusel s tym ist potom do servisu, lebo ja som v tomto uplny zaciatocnik.
diki
ak to je presne to iste ako mx2 tak tam spinka nieje.
skor sa pohraj s nastavenim tej stacionarnej alebo popripade mozes mat aj nakrivo uchyteny adaptér
ta stacionarna je v poriadku. nakrivo je ta co sa hybe, skusal som to nastavovat lankom-nic. a tu brzdu mi montovali v servise, takze adaptery neviem...
este by som mal jednu otazocku. nechcem hned s kazdym problemom behat do servisu. rad by som vedel, ako sa na tychto brzdach vyberaju, davaju a upevnuju platnicky. ak by ste mi to mohli nejako vysvetlit, bol by som rad
diki
cize tu platnicku vlastne len odtrhnem? hlavne preto som sa pytal, lebo zadna pl.(ta, ktora sa pohybuje) mi akosi beha-raz sa sucha o kotuc, raz nie, ze ci neni nejaka uvolnena...
sorry, ale akosi sa v tom anglickom navode nie a nie vyznat (akosi mi to nejde prelozit )
len mi pls povedzte ako vybrat a dat spät platnicky. ci to staci len vytiahnut alebo ako
diki
skoc s tym do servisu a popros ich ci ti to spravia na pockanie a ci sa mozes pozerat. tak aspon uvidis ako sa to robi a pri dalsich problemoch si to vyriesis sam.
je dobre byt uplne sebestacny, co sa tyka oprav, servisu, vyplietania kolies či centrovania. ked sa ti nieco rozhasi v sobotu, tak nemusis cakat do pondelka na servis
skoc s tym do servisu a popros ich ci ti to spravia na pockanie a ci sa mozes pozerat. tak aspon uvidis ako sa to robi a pri dalsich problemoch si to vyriesis sam.
je dobre byt uplne sebestacny, co sa tyka oprav, servisu, vyplietania kolies či centrovania. ked sa ti nieco rozhasi v sobotu, tak nemusis cakat do pondelka na servis
to mas pravdu. tie platnicky uz viem vybrat-je to uplne lahke. s tou volnou som si nevedel rady, tak som tam s tym isiel, nakonec len trochu nasponoval tu pruzinku a je to ok.
ked viem, tak sa snazim urobit si co najviac veci sam, no nie vzdy to zas ide
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skor sa pohraj s nastavenim tej stacionarnej alebo popripade mozes mat aj nakrivo uchyteny adaptér
diki
diki
vsade sa spominaju organicke bbb platnicky. su toto ony?
BBS-46 DiscStop (pred polkou stranky)
http://www.skprofibike.sk/index.php?doc ... 8Dky&d=BBB
len mi pls povedzte ako vybrat a dat spät platnicky. ci to staci len vytiahnut alebo ako
diki
no je tam taka pruzinka, ale ved to uz je jedno
to mas pravdu. tie platnicky uz viem vybrat-je to uplne lahke. s tou volnou som si nevedel rady, tak som tam s tym isiel, nakonec len trochu nasponoval tu pruzinku a je to ok.
ked viem, tak sa snazim urobit si co najviac veci sam, no nie vzdy to zas ide