...kupil som si obycajne hlavove zlozenie longus za 155sk, misky som si vlastnorucne nabil vsetko som zmontoval, ale v hlavovom mam stale volu...proste ked zabrzdim prednou brzdou, a hybem dopredu dozadu je tam akokeby vakel...ked hlavove dotiahnem viacej, tak potom uz sa to nehybe ale sa uz o dost tazsie otacaju riaditka....inak je to na triale a vidlica je pevna ....
...co s tym?
..navstiv Jana...urcite sa potesi..
...kupil som si obycajne hlavove zlozenie longus za 155sk, misky som si vlastnorucne nabil vsetko som zmontoval, ale v hlavovom mam stale volu...proste ked zabrzdim prednou brzdou, a hybem dopredu dozadu je tam akokeby vakel...ked hlavove dotiahnem viacej, tak potom uz sa to nehybe ale sa uz o dost tazsie otacaju riaditka....inak je to na triale a vidlica je pevna ....
...co s tym?
venceky s gulickami si zalozil dobre?
pri hlavovom za 150 korun rozmyslas ci sa da kupit prachovka samostatne? myslim ze na 99% sa neda
Skús dať tie guličkové venčeky opačne a ak by aj tak robili neplechu,tak guličky vyber a nasyp ich tam samotné....
Ak pri dotiahnutí funguje otáčanie ťažšie,tak je predpokladám problém práve v tomto mieste - v prenose otáčavého pohybu.Nie ?