Kategórie
Bike-techHmotnosti MTB komponentov a doplnkov # MTB # výmena dielov # upgrade # výbava # skúsenosti # poradenstvo # hmotnosť # náhradné diely
posledný komentár: 2. 10. 2014 o 9:44
Akcia -15% FORCE Team Ultra Light MTB riadidlá, Ø-31.8 mm / 760 mm, karbón
108 €
-15%
MOC 149 €
-11% Truvativ Atmos 7K riadidlá, Ø-31.8 mm/760 mm, zdvih 10 mm
70,99 €
-11%
MOC 88,99 €
-17% Truvativ Hussefelt Comp riadidlá, Ø-31.8 mm/700 mm, zdvih 20 mm
24,90 €
-17%
MOC 37,99 €
-10% PRO LT MTB HIGH RISE riadidlá, Ø-31.8 mm/740 mm, zdvih 40 mm
38,90 €
-10%
MOC 51,99 €
-10% Leatt CeraMAG AllMtn 8.0 Clip-in nášľapné/platformové pedále, CeraGrey
251 €
-10%
MOC 279 €
Výpredaj -23% Xpedo GFX Neo nášľapné/platformové pedále, čierna/modrá
89,99 €
-23%
MOC 124 €
savings Shimano XT PD-M8120 nášľapné pedále s klietkou + zar. SM-SH51
85,99 €
savings
MOC 135 €
Keby niekoho brali tieto staršie "made-in-USA" bicykle
Hmotnost spolu vratane bezdusovej pasky a ventilkov 1280g
Microshift Advent CS-G104 - 10s - 11-48 - 416g
Sunrace CS MX80 - 11s - 11-50 - 512g
tak ja skôr počúvam na rotor skôr negatíva, čo sa týka PM. Aj tu na bazáre ich je na predaj celkom dosť…,Napr aj taký Shane Miller dával negatívny názor na Rotor INSpider
veď na 3 bolt máš prijatelnú sumu za Xcadey
Koľko si ich vlastnil? Nie je to môj prvý Rotor. Už som jeden mala v minulosti a na FTP teste v laboratóriu ukazoval takmer identicky ako trenažér. Tento budem montovať asi až na jar a tak porovnám z tými čo mám. DC Rainmaker Rotor chváli. Bikeradar mal taktiež test kde píšu "Rotor's INspider | Possibly The Last Power Meter You'll Ever Need!
Skutočnosť, že sa neičo predáva na bazáre nie je IMHO argument na negatívnu recenziu.
Skutočnosť, že sa neičo predáva na bazáre nie je IMHO argument na negatívnu recenziu.
Nemám potrebu vlastniť a skúšať na vlastnej koži XY powermetrov. To že si ich vlastnila viac/veľa tiež nie je argumentom , už len preto že Rotor mal a má viaceré riešenia. Pokiaľ viem, tak DCR testoval len 2INPower niekedy v r. 2017, teda iný model ako máš ty .
GP Lama sa k INSpideru vyjadril, že ho neodporúča - pritom v interiéri sa mu v porovnaní s trenažérom javil ako celkom presný (čo by zodpovedalo tvojmu pozorovaniu), no nespoľahlivý sa mu javil v exteriéri kde mu ulietavali merania raz hore alebo dole. Ani v recenzii road.cc nevyšiel najlepšie : One area that I was not able to resolve was an imbalance in the recorded left/right power figures from the device. Despite lots of riding, testing and calibration attempts, I found that the figures provided were considerably different to 'normal' or a value I would consider to be correct.
Momentálne sám vyberám, ktorý PM v pavúku kúpiť. Rotor to však nebude práve pre takéto pre mňa rozporuplné recenzie,
Tak tu asi nejde o dokonale vybavenie ale keď za podobnú cenu môžeš mať lepší produkt tak asi dáva zmysel si pozrieť recenzie. Asi málokto ma sponzora a keď to platíš z vlastného tak asi aj rozmýšľaš.