Pocuj T0m0... Na zaciatok by som ti podaril si text ktory napises ,najprv precitat a potom odoslat. Ono ked pises ,tak ti slova podciarkuje cervenou vlnovkou a ked na to slovicko kliknes pravym tlacitkom tak ti vyhodi rozne alternativy oprav.
Alebo si zopakovat vybrane slova.
A k teme. Raptor je dost specificky druh bikov ,zalezi podla toho ,ako sa po tom terene vozis. Napis konketnejsie.
Pocuj T0m0... Na zaciatok by som ti podaril si text ktory napises ,najprv precitat a potom odoslat. Ono ked pises ,tak ti slova podciarkuje cervenou vlnovkou a ked na to slovicko kliknes pravym tlacitkom tak ti vyhodi rozne alternativy oprav.
A k teme. Raptor je dost specificky druh bikov ,zalezi podla toho ,ako sa po tom terene vozis. Napis konketnejsie.
ok ja bývam na dedine takže su tu všelijaké lesné cesty a kamenisté chodníky po ceste sa vozím málo kedy trz mám amulet hacker no ale ten moc nevydrží
ta otazka bola mierena asi tak ze ci sa chces iba vozit a urobit nejake Km alebo skor skakat atd...
Ak chces skakat a dat mu trochu zabrat tak tym raptorom nic nepokazis.
Ak to chces na nejake km , nieco si vyslapat a potom sa len spustit tak skorej CTM Zephyr alebo Deamon.
ta otazka bola mierena asi tak ze ci sa chces iba vozit a urobit nejake Km alebo skor skakat atd...
Ak to chces na nejake km , nieco si vyslapat a potom sa len spustit tak skorej CTM Zephyr alebo Deamon.
chcel bi som to na nejaké to skákanie a do terénu trz mám amulet hacker no ale to neni moc na jazdenie strmím terénom a nedá sa na nom skákat .ten raptor sa mi páči.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ok
chcel bi som to na nejaké to skákanie a do terénu trz mám amulet hacker no ale to neni moc na jazdenie strmím terénom a nedá sa na nom skákat
nechaj tak nevedel som čo tam napisat
Si nebol na vojne ??? KD ( konzervovana davka potravin ) slangovo "kadečko" bol subor 3 vybornych, chutnych a zdravych konzerv