zdravym venujem sa cestnej ciklistike a chcel by som sa opytat ci nevie niekto ze ake kluky mam zvolit myslim ich dlzku. nevie niekto nejake miery ze na vysku postavy alebo dlzky nohy aku dlzku kluky kupit dik
billes a ty máš 4hran? lebo len ten sa nemaže. všetko ostatné sa maže... ja na starej kone 4hran nemažem, nikdy som nemal problém stiahnuť kľuky. a na tvojom bajku vidím isis. tak čo špekukuješ? iba ak by si myslel tvoj nový hopsací byciklík
no hej na kone mam isis...ale ja myslim moj novy hopsaci bicyklik tam je 4 hran
Ahojte,
sezóna je za prakticky za nami.
Tu sú teda moje, zaradil by som sa do kategórie "lepší turista", skúsenosti s dlhšími kľukami.
Nadšený Sosenkovým článkom som si povedal, že kúpim dlhšie kľuky aj na cestu aj na MTB.
Po čiastočnom vytriezvení vidiac koľko by ma dve sady stáli som sa rozhodol, že vyskúšam najprv na ceste a uvidím.
Tak som teda jazdil so 185 - kami a zistil som:
- keby som nevedel, že sú dlhšie tak by som si to ani nevšimol
- žiadnu pozorovateľnú zmenu k lepšiemu, ci už po rovine alebo do kopca som nezaregistroval
Záver: pre mňa zbytočne vyhodené prachy. Dobre, že som nekúpil dvoje.
- žiadnu pozorovateľnú zmenu k lepšiemu, ci už po rovine alebo do kopca som nezaregistroval
tak si skus teraz namontovat 160-ky, som zvedavy, ci udrzis frekvenciu s kratkym ramenom
Hehe Hochut snáď si nečakal že zrazu podáš o 20% lepší výkon
Určite nie.
Ale jazdím viac rokov častejšie štandardné trate s časom okolo 22 min, trénovanosť som mal približne ako vlani a časy tiež.
:P ...uz od tejto chvile som zacinal tusit ako sa skonci tvoj prispevok
Človeče! Ty musíš byť prorok.
Ale je to tak, netvrdím že dĺžka kľúk nehrá roľu.
Jediné čo hovorím, že v mojom prípade to boli zbytočne vyhodené prachy.
To je moja skúsenosť "lepšieho turistu" a každý nech si z nej vezme čo chce.
...ozaj a kde je ten sosenkovsky clanok co spominas?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no hej na kone mam isis...ale ja myslim moj novy hopsaci bicyklik
Tu sú teda moje, zaradil by som sa do kategórie "lepší turista", skúsenosti s dlhšími kľukami.
Nadšený Sosenkovým článkom som si povedal, že kúpim dlhšie kľuky aj na cestu aj na MTB.
Po čiastočnom vytriezvení vidiac koľko by ma dve sady stáli som sa rozhodol, že vyskúšam najprv na ceste a uvidím.
Tak som teda jazdil so 185 - kami a zistil som:
tak si skus teraz namontovat 160-ky, som zvedavy, ci udrzis frekvenciu s kratkym ramenom
Tu sú teda moje, zaradil by som sa do kategórie "lepší turista"
...ozaj a kde je ten sosenkovsky clanok co spominas?
Ale jazdím viac rokov častejšie štandardné trate s časom okolo 22 min, trénovanosť som mal približne ako vlani a časy tiež.
Ale je to tak, netvrdím že dĺžka kľúk nehrá roľu.
Jediné čo hovorím, že v mojom prípade to boli zbytočne vyhodené prachy.
To je moja skúsenosť "lepšieho turistu" a každý nech si z nej vezme čo chce.
Tu o tom pise Sosenka
http://www.sosenka.cz/archiv/00-04/kliky.html
A tu je ina debata
http://www.cyklodiskuze.cz/silnicni_kola/klub-xxl
Uz sa tesim na najblizsiu vymenu kluk
Hochut, mas nejake dlhsie kluky ktorych sa ches zbavit?
No tak porad kto urobí elox ale samozrejme aj nápisy
Nebolo by jednoduchšie tie kľuky si kúpiť originál ?
Co ty vies mozno sa daju tie kluky pouzit aj ako panvica