Zdravím zaujímalo by ma či je kompatibilné. Lebo stredy GXP sú oproti hollowtech drahšie, A kebiže hodím na bike stred hollowtech II, I bolo by to kompatibilné zo sram kľukami alebo nie ,, ak nie tak aký je v tých stredoch rozdiel???
No a k veci chcel by som použiť shimano stredové zloženie namiesto GPX na sram kľuky dalo by sa to ??? asi nie čo som sa dočítal ale neviem prečo či je tá os trochu širšia alebo s akého dôvodu neviem tak preto sa pýtam
mironfs :Takže iba kvôli ložiskám ?? vďaka a s akého dôvodu náhodou nevieš či sú tie ložiská iného rozmeru atĎ.
Tu to máš všetko - stred s pravou kľukou, ľavá kľuka, oska - vo vydaní Hollowtech
Je to: prava kluka s integrovanou osou, lava kluka a stredove zlozenie/misky stredoveho zlozenia
Co sa tyka kompatibility, je to tak ako bolo uz napisane vyssie - konstantny priemer integrovanej osy maju Shimano, FSA, Race Face a Truvativ/Sram ma svoju GXP osu riesenu "konicky"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Shimano, FSA, raceface, etc are all compatible and interchangeable.
Truvative GXP uses a stepped axle with 2x different bearings so are not compatible with anything else (maybe SRAM as they own truvative).
No a k veci chcel by som použiť shimano stredové zloženie namiesto GPX na sram kľuky dalo by sa to ??? asi nie čo som sa dočítal ale neviem prečo či je tá os trochu širšia alebo s akého dôvodu neviem tak preto sa pýtam
mironfs :Takže iba kvôli ložiskám ?? vďaka a s akého dôvodu náhodou nevieš či sú tie ložiská iného rozmeru atĎ.
teda kecám kompatibiní to napůl je, pravá miska by se dala použít, levá ne tam je jiný průměr ložiska.
Je to: prava kluka s integrovanou osou, lava kluka a stredove zlozenie/misky stredoveho zlozenia
Co sa tyka kompatibility, je to tak ako bolo uz napisane vyssie - konstantny priemer integrovanej osy maju Shimano, FSA, Race Face a Truvativ/Sram ma svoju GXP osu riesenu "konicky"