Podla mna velmi slusna cena na ten komplet. U nas to za tolko nekupis (a to ani z eshopu). U nas budes rad ked za tu cenu budes mat tie naby a rafy (t.j. bez spic, vypletenia a upinakov). Takze podla mna celkom fair price. Neni to ziadna akcna bobmba ale podla mna za tu cenu slusne kola.
Vyše dvoch týždňov dozadu mali tento set na Bike-discount.de za 200,- € ale neviem aký tam bol výplet a upínaky. To bola vééľmi pekná cena.
....Lapierko....nemali....cekujem vsetky e-shopy v DE uz vyse mesiaca skoro kazdy den a ver mi keby to tak bolo tak uz su doma..... ....best cena je na Nobuk-Bike....na tento set....
presne som to tu chcel napísať, si ma predbehol...len pinonko asi chcel na 6d, netuším...inak cena pri tých kolesách celkom kolíše, ja som ich naozaj mal za tých 260 €, neskôr čo som pozeral feedbacky, tak iné išli aj cez 320 €...ale má ich pravidelne v ponuke a keď si nastavíš rozumný strop, tak nebude problém ich kúpiť...
340 disc brake 100 mm IS (6-holes) - 196 g
340 disc brake 135 mm IS (6-holes) - 372 g
--------------------------------------------
240s disc brake 100 mm IS (6-holes) - 154 g
240s disc brake 135 mm IS (6-holes) - 273 g
pri CL verziach su priblizne o 20g na naboj lahsie.
Ked to beriem, ze vacsia vaha vyhrava, tak ano 340ky vitazia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
....jasnacka ze nove.....z e-shopu....v DE...
inak u nas vseobecne naby DT stoja tolko co v nemecku komplet kola na danych naboch..
http://www.nubuk-bikes.de/nubuk-bikes-part-details/product/065dt-swiss-laufradsatz-340-6-l-xr-42-disc-satz/index.html
....Lapierko....nemali....cekujem vsetky e-shopy v DE uz vyse mesiaca skoro kazdy den a ver mi keby to tak bolo tak uz su doma.....
...nemyslel si tyhle....
http://www.bike-discount.de/shop/k735/a9610/370-disc-mit-xr-42d.html
...no ale tam su naboje 370 a nie 340....a to je trosku ina cenova kategoria....
prednedavnom Katko kupil(cena vraj bola 250-260E): http://cgi.ebay.de/DT-Swiss-240-Mavic-XC717-Disc-Laufradsatz-schwarz-CL_W0QQitemZ230363323400QQcmdZViewItemQQptZSport_Radsport_Fahrradteile?hash=item35a2b95c08&_trksid=p3911.c0.m14
prednedavnom Katko kupil(cena vraj bola 250-260E): http://cgi.ebay.de/DT-Swiss-240-Mavic-XC717-Disc-Laufradsatz-schwarz-CL_W0QQitemZ230363323400QQcmdZViewItemQQptZSport_Radsport_Fahrradteile?hash=item35a2b95c08&_trksid=p3911.c0.m14
....chcel som 340 nie 240....ebay som pozeral ale nic som nenasiel podla mojich poziadaviek....
To bola ironia? Ak ano, tak preco?
340 disc brake 135 mm IS (6-holes) - 372 g
--------------------------------------------
240s disc brake 100 mm IS (6-holes) - 154 g
240s disc brake 135 mm IS (6-holes) - 273 g
pri CL verziach su priblizne o 20g na naboj lahsie.
Ked to beriem, ze vacsia vaha vyhrava, tak ano 340ky vitazia