2saldi: si radsej tie kolesa poskladaj... rafiky MAVIC XC 317 to mas 395g, potom si kup XTR naboje predny ma 140g a zadny 315g a nejake najlahsie DT špice...
vzhladom na to ze si napisal xc317 a jeden znak sa ti zda detail tak to mohli byt xc717 alebo xm317 a kto sa ma podla teba vyznat v tom na co prave myslis?
2saldi: si radsej tie kolesa poskladaj... rafiky MAVIC XC 717 to mas 395g, potom si kup XTR naboje predny ma 140g a zadny 270g a špice DT Revolution 64ks tie najlahsie maju 283g = 1483g, co je slusna vaha... rafiky 2300sk, naboje nejakych 7200sk, a spice nejakych 1536sk = 11036sk a este som zabudol + nejake DT niple
2marecej ked bude chciet urobit inu hlupost napr. skocit z najvyssieho mosta, tiez jej budes radit, kde je ten najvyssi? uznavam, priklad som zobral extremny. ale ide o princip - ja som jej len povedal, ze moj nazor je taky, aky je...ci ho zoberie do uvahy je len jej vec a nerozhodnes o tom asi ani ty, ani nikto iny, len ona.
2PaliG: vies ja som si uz davno zvikol ze marecej je kazdemu tu na fore hovorca... na mareceja treba krompacovu techniku, jednym uchom dnu a druhym von...
ja som si uz davno zvykol. ze ked niekto napise blbost a oznamim mu to, tak sa tvari akoby nic a potom to napise znova :
charlie Zaslal: 20.06.2007 - 17:17:43
2saldi: si radsej tie kolesa poskladaj... rafiky MAVIC XC 317 to mas 395g, potom si kup XTR naboje predny ma 140g a zadny 315g a DT špice 64ks tie najlahsie maju 278g = 1523g, co je slusna vaha... rafiky 2300sk, naboje nejakych 7200sk, a spice tak to neviem...
to vies CTRL+C, CTRL+V, nemozem si pomoct...
2palig: mas recht!!!
Inac vratme sa k teme. To co marecej uviedol, k tym ZTR olympic, ktore maju vahu 347g, to by usetrila na rafikoch dalsich 96g, len bohvie ci sa daju zohnat a kolko vlastne stoja. Ale stale si myslim, ze najlepsie by bolo keby si ich saldi vyskladala, ako keby ich kupila vcelku.
Urob to ako ja.Rafiky Mavic X717 náboje Chris King,špice DT Revolution,niple DT Alu,ochranná páska Veloplug .900Eur ti bude stačiť a si vysmita v podstate do konca života.Dá sa spraviť aj lahšia kombinácia ale si cenovo hore.Toto je prijatelná cena za ***** kvalitu.
SALDI:mozno by bolo treba par kileciek schudnut a nemusis mat ziadne najlahsie kolesa.
nakolko sa stazoval kamarat pri dvihani biku na hmotnost (12,5kg), tak nepomoze ze ja schudnem Ide o umiestnenie biku na zahradku auta. Aj preto mam zaujem o vymenu kolies.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
rafiky xc 317 neexistuju
najlahsi rafik od mavicu je xc 717 a ten ma na vahe >400g
ak chce lahky rafik tak jedine ZTR olympic
hmm, na tej kombinacii vela cervenej nevidim...
2marecej: sorac mal som na mysli 717 a vazia 395g mam ich doma
to je pre teba
kazdopadne vyhodit za kolesa 700 euro je podla mna aj dost...
k teme: tiez si myslim, ze 700 e je za kolesa na rekreacno-sportove ucely (predpokladam, ze nemas ambicie ako 1. miesto na bedni) zbytocne.
charlie Zaslal: 20.06.2007 - 17:17:43
2saldi: si radsej tie kolesa poskladaj... rafiky MAVIC XC 317 to mas 395g, potom si kup XTR naboje predny ma 140g a zadny 315g a DT špice 64ks tie najlahsie maju 278g = 1523g, co je slusna vaha... rafiky 2300sk, naboje nejakych 7200sk, a spice tak to neviem...
ale zbytocne sa tym zapisalo xy riadkov...potom sa necudujme vzniku temy "uroven fora"
2palig: mas recht!!!
Inac vratme sa k teme. To co marecej uviedol, k tym ZTR olympic, ktore maju vahu 347g, to by usetrila na rafikoch dalsich 96g, len bohvie ci sa daju zohnat a kolko vlastne stoja. Ale stale si myslim, ze najlepsie by bolo keby si ich saldi vyskladala, ako keby ich kupila vcelku.