Ja mam skusenosti len s dobierkou, teda k cene tovaru pripocitaj cca 250 Kc (Ceska posta) a cca 150 Sk (Slovenska posta). Tovar je dodany do 3-5 dni odo dna odoslania predajcom.
plati sa na dobierku (avsak konkretne si musis zistit v danom e-shope)
....muffin minuly tyzden objednaval balik z bagbiku v utorok...v piatok ho mal tusim doma... priniesol to kurier.. cize mohol nahliadnut do krabice..ci je v nej vsetko, co tam ma byt..a nasledne zaplatil..
Jo, kazdy seriozny cesky eshop ma v obchodnych podmienkach zasielanie na Slovensko. Napr. davhanom spominany bagbike berie 300 Kc za PPL prepravu alebo ti to poslu na dobierku cestou Ceska posta-Slovenska posta.
to je pekne ze to posielaju na slovenkso aj dobierkou aj postou len co v pripade ked to treba reklamovat mate skusenosti z reklamaciou v CZ E-SHOPOCH aky je postup dik
to je pekne ze to posielaju na slovenkso aj dobierkou aj postou len co v pripade ked to treba reklamovat mate skusenosti z reklamaciou v CZ E-SHOPOCH aky je postup dik
Postup je uplne rovnaky ako v pripade nakupu v SK => najskor nejaka komunikacia ohladne problemu (phone, email), nasledne zabalis a posles im to s popisom zavady na reklamaciu... neviem co by si chcel viac pocut
to marek 2501: to tam musia mat napisane v konkretnom shope v sekcii "obchodne podmienky"
priklad: http://www.kupkolo.cz/shipping.php?osCs ... 7516f010cd
btw: je tam popisane vsetko, co potrebujes vediet: od ceny za dopravu...po spominanu reklamaciu (v niektorych shopoch som narazil aj na postup ako vlozit tovar do nakupneho kosika a potom si ho objednat, trocha primitivne, ale zas ludia su rozny )
to marek 2501: to tam musia mat napisane v konkretnom shope v sekcii "obchodne podmienky"
btw: je tam popisane vsetko, co potrebujes vediet: od ceny za dopravu...po spominanu reklamaciu (v niektorych shopoch som narazil aj na postup ako vlozit tovar do nakupneho kosika a potom si ho objednat, trocha primitivne, ale zas ludia su rozny )
to hej ale ked mi to pride kurierom to tam pisane neni ze ako to poslem nazad
Ja som si v Nedelu objednal veci v kupkolo.cz a stale mi neposlali mail s ich bankovymi udajmi a ked som napisal ze som to este nedostal tak mi napisali ze mam vyckat a to uz presli 4 dni od mojej objednavky.Stretli ste sa s takymiti vecami ???
hej stretol som sa, bagbiku.cz som 2x napisal mail minuly tyzden a tento tyzden ohladom dostupnosti tovaru a ziadna odpoved ale ceny maju dobre dokonca ak najdes tovar na inom ceskom e-shope lacnejsie ako u nich a das im link tak ti cenu upravia na lacnejsiu a este ti daju o 1% lacnejsie ako konkurencia, musim vyskusat
Ja som si v Nedelu objednal veci v kupkolo.cz a stale mi neposlali mail s ich bankovymi udajmi a ked som napisal ze som to este nedostal tak mi napisali ze mam vyckat a to uz presli 4 dni od mojej objednavky.Stretli ste sa s takymiti vecami ???
dnes mi dosiel balik z kupkola a cela transakcia prebehla v pohode, takisto mailova komunikacia...100%na spokojnost
S kupkolo mam aj ja dobru skusenost, az na jednu vec...ked som objednaval centrelock kotuce, tak mi k nim neposlali zaistovacie matice, co ma skoro roztrhlo, ked som to nemohol nikde zohnat...Nastastie mi v KCK-oslanoch predal, ale samostatne ich ani tam bezne nepredavaju...
stan: p. pytel z bagbike bol na dovolenke, preto asi neodpisuje. tiez cakam na vybavenie objednavky, ale takej co normalne nedodavaju (nemaju v ponuke). predtym ale prebehla vymena 8 mailov. bagbike komunikuje v pohode. snad sa teraz nezasekli
bral som od nich 2x cez ppl. zatial ziadny problem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
....muffin minuly tyzden objednaval balik z bagbiku v utorok...v piatok ho mal tusim doma... priniesol to kurier.. cize mohol nahliadnut do krabice..ci je v nej vsetko, co tam ma byt..a nasledne zaplatil..
Postup je uplne rovnaky ako v pripade nakupu v SK => najskor nejaka komunikacia ohladne problemu (phone, email), nasledne zabalis a posles im to s popisom zavady na reklamaciu... neviem co by si chcel viac pocut
btw: je tam popisane vsetko, co potrebujes vediet: od ceny za dopravu...po spominanu reklamaciu (v niektorych shopoch som narazil aj na postup ako vlozit tovar do nakupneho kosika a potom si ho objednat, trocha primitivne, ale zas ludia su rozny
btw: je tam popisane vsetko, co potrebujes vediet: od ceny za dopravu...po spominanu reklamaciu (v niektorych shopoch som narazil aj na postup ako vlozit tovar do nakupneho kosika a potom si ho objednat, trocha primitivne, ale zas ludia su rozny
to hej ale ked mi to pride kurierom to tam pisane neni ze ako to poslem nazad
no dakujem spytam sa tam
dnes mi dosiel balik z kupkola a cela transakcia prebehla v pohode, takisto mailova komunikacia...100%na spokojnost
bral som od nich 2x cez ppl. zatial ziadny problem.