Prečo myslíš warzone,jazdíš na nej Jazdím minuloročnú 55 a je to výborná vidla,že sa kazia?Povedal by som,že problémov s takým Rockshoxom tu bolo preberaných oooveľa viac,Foxky sa kazia tiež,takže
Treba brať do úvahy aj koľko Rock shoxov sa jazdí v porovnaní s 55.
Osobne viem minimálne o jednej 55 R čo začala tiecť.
Rozdiel však je že v 55R je myslím natlakovaná uzavretá patróna a tá keď začne tiecť, doma nieje šanca opraviť.
Keď už sa však niekto pýta či je tá vidla dobrá, treba napísať vzhľadom na čo. Teda buď za tú cenu alebo v porovnaní s inou.
Inak tento therad nemá zmysel riešiť a opäť to skončí ako vždy.
Co za nu chcu? Myslim ze to je tu determinant c. 1. Ak je to naozaj Lacne (akoze Lacne s velkym L), tak hadam aj hej. Inak asi nie
Marzocchu proste radsej neber, ak mas na vyber ine. Su tazsie, a s tou spolahlivostou to je vzdy neiste - obcas sa zadari perfektne, obcas zase uplne naopak. U Marzocchi su asi najjasnejsie vyhradene dva tabory - ti, co su 100% pre a ti, co su 100% proti. Sance ze dostanes prave ten stastlivy kusok su 50:50, subjektivne konstatujuc.
Jednoducho ja osobne som tiez za ten vyssie zmienovany Lyrik. Vanilla je myslim ze mimo naznacenu cenovu kategoriu.
2 mechy zemiakov (utfg ) tecumseh no spar,vychadzam z celkovych hodnoteni uzivatelov na forach a som rad,ze si s nou spokojny,no myslim si,ze su aj lepsie vidlice v tejto rade.
Pozri ja to vidím takto,mal som s ňou problémy,2-krát bola na reklamácií,zato som na ňu nezanevrel,je to fajn vidla s fajným chodom a znesie toho brutálne veľa,pokiaľ chce chalan robyť väčšie prasačinky ,tak nieje o čom .Pokiaľ ju chceš kúpiť zober u Bartoníčka,prípadné reklamácie sú bleskurýchle,behom troch pracovných dní som ju mal späť v bezchybnom stave,Myslím,že pri kúpe dosť ľudí zabúda na servis a reklamácie,toť moje poznatky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Osobne viem minimálne o jednej 55 R čo začala tiecť.
Rozdiel však je že v 55R je myslím natlakovaná uzavretá patróna a tá keď začne tiecť, doma nieje šanca opraviť.
Keď už sa však niekto pýta či je tá vidla dobrá, treba napísať vzhľadom na čo. Teda buď za tú cenu alebo v porovnaní s inou.
Inak tento therad nemá zmysel riešiť a opäť to skončí ako vždy.
Marzocchu proste radsej neber, ak mas na vyber ine. Su tazsie, a s tou spolahlivostou to je vzdy neiste - obcas sa zadari perfektne, obcas zase uplne naopak. U Marzocchi su asi najjasnejsie vyhradene dva tabory - ti, co su 100% pre a ti, co su 100% proti. Sance ze dostanes prave ten stastlivy kusok su 50:50, subjektivne konstatujuc.
Jednoducho ja osobne som tiez za ten vyssie zmienovany Lyrik. Vanilla je myslim ze mimo naznacenu cenovu kategoriu.
tecumseh no spar,vychadzam z celkovych hodnoteni uzivatelov na forach a som rad,ze si s nou spokojny,no myslim si,ze su aj lepsie vidlice v tejto rade.