Marzocchi Maraton Race ´06
Zdvih : 80mm
Pruženie : vzduch
Tlmenie : olej, TST patróna s 5stupňami pre zmenu kompresie a zámkom LockUp, vzduch (pozitívny, negatívny)
Možnosti nastavenia : pruženie, tlmenie, kompresia, zdvih, blokácia
Nohy : vonkajšie/New Magnesium Marathon monolit, vnútorné/30mm Alloy
Korunka : NewMarathon SuperLight
Stĺpik : Easton AlloyXC
Farba : biela
Hmotnosť : 1432g
Marzocchi Corsa SL WC ´07
Zdvih : 80 / 100mm
Pruženie : vzduch
Tlmenie : olej, TST patróna s 5stupňami pre zmenu kompresie a zámkom LockUp, vzduch (pozitívny, negatívny)
Možnosti nastavenia : pruženie, tlmenie, kompresia, zdvih, blokácia
Nohy : vnútorné/32mm poniklované
Korunka : Dural XC
Farba : Beige Pearl
Hmotnosť : 1680g
Za normálnych okolností by bola voľba si jednoznačná, no rám mám Konu Kula ´05 ktorý je čiernobiely a tam sa nehodí tá škorica čo je na tej Corse.
posledný komentár: 28. 11. 2012 o 20:41
ale predpokladám že asi ani moc nie inak by si tu nepísal ... takže tá druhá má výhodu 32mm nohy ... je už pevnejšia v krute a nemusš sa báť dať na ňu prípadne aj 180mm rotor + 100mm zdvih ... 80 by som už neriešil
zmeny vo vnútri nejaké výrazne niesu to už je jasné aj z popisu
Teraz posledné tri mesiace som jazdil Marzocchi Z.2 super fly dosť slabo fúkanú ale aj tak som mal dosť veľký problém s bolesťami v zápästiach ( také nehorázne kŕče vystreľujúce do prstov, až som mal problém udržať rajdy v správnom smere ) a preto by som bol rád keby bola trošku citlivejšia.
Inak vozím V-braky no dúfam, že sa ešte v dohľadnej dobe nabrigádujú voľajáke prašule na nejaké Juicy Carbony
No vyzerá to asi na tú Corsu, aj keď je mi ľúto tej farby
Treba si teda kupit ziletku : ) Tie plaste a na tom tlaku co uvadzas uz od toho nemaju daleko..
to Dijck : Hm, som dokonalý masochista
no ale aspoň an tú Corsu by si mohol potom nahodiť dopredu 2,1" plášť do vidlice vojde v pohode a pomôže
chod do nej vaha je super. pevnost vyborna prakticky bezudrzbova zadne problemy s noou neboli.Akurat to neni zehlicka,ale inak som bol spokojny.
Preco som ju ja vlastne predaval....??,
Práve preto som tú Z.2 chcel meniť - MegaBooster na vidle + V-braky + kvalitné Oravské blato = vyškrabávanie sajrajtu každých 10 metrov
A čo sa týka gripov, jazdím X.0 gripshifty + originál spolu dodávaný pomenší grip od Sramu, čo by zrejme malo byť ergonomickejšie ako klasická guma , asi...