Cavte uvazujem o kupe novych rafkov...teraz mam vcka..ale planujem prejst na kotuce a tak rozmyslam nad novymi rafikmi..prosim poradte nejaky kvalitny pevny rafik na drsnejsie xc pre jazdca s vahou nieco cez 90kg.
Celkom sa mi pacia Mavic xc717 alebo DT Swiss 4,2d ale neviem aku maju nosnost.
Do teraz som mal remerx panther s ktorym som spokojny a preto aj zvazujem moznost si ho ponechat...
Poradte daco dobre.diky
Cena cca 1500sk
rozdiel medzi nimi je hlavne v jednom parametri a to je vnútorná šírka XC 717 má 17mm a DT 4.20 má 19mm spolahlivé su oba a myslím aj porovnateľné .. ale volil by som asi skôr DT
No pozri, neviem, čo si predstavuješ pod "zjazdíkom" a "skokom"... mnohí si tu myslia, že downhill začína spustením sa z akéhokoľvek kopca. Keďže slovenčina ani angličtina nerozlišujú v prvej inštancii XC zjazd a DH zjazd, sú mimo kontextu sémanticky nerozlíšiteľné - inak povedané downhill/zjazd síce je spustenie sa dolu akýmkoľvek kopcom, ale downhill/zjazd ako disciplína, a v tom istom zmysle aj to, čo označujeme skratkou DH, nie je spustenie sa dolu hocijakým kopcom.
Milujem výrokovú logiku
Na cross-country zjazdy je to pochopiteľne stavané a špeciálne ten XR 4.2 je veľmi pevný ráf. A 30 cm preskok cez prekážku nasledovaný kultúrnym pristátím bude tiež v pohode. Čiže to závisí od prevedenia - schopností a momentálnej dispozície jazdca a stavu trate.
No a 90 kg pre DT ráf nie je problém.
ta dowhill to urcite nieje to urcite nie keby som to mal konkretizovat povedal by som to ako si to nazval ty nejaky preskok a zjazdikom som myslel zjad ktory nasleduje po vydriapani sa na vrchol kopca...
tak teno dt sa mi paci viac tak asi pojdem do toho...dakujem vám za rady
Tak z toho máš priam nepochopiteľnú obavu, predsa je normálne, že aj v XC po výjazde nasleduje zjazd - a občas dosť drsný.
Koniec koncov si pozri, že XC ráfy sa napospol montujú aj na biky s AM nábehom, ako Canyon Spectral AX - ale aj na AMká ako LP Zesty. Tam dokonca pochybujem či ten Crossride je dobrá voľba, on je trochu blatko, ale v zásade ak na ľahký AM rám bachneš ľahký XC ráf, je to celkom použiteľné aj na maratónoch (hlavne po prifúknutí tlmiča - závisí aj od konkrétneho správania zadnej stavby), hlavne tých drsnejších. Samozrejme ak máš ľahší ráf, musíš mu prispôsobiť techniku jazdy.
Plánujem kúpiť v blízkej dobe full, dosť pravdepodobne to bude Zesty, ale väčšinu času bude jazdiť skôr XC terény a s tými DT Swissmi. Pri takom osadení máš ešte jedno plus, že jeho tlmenie - 140/140 - absorbuje časť z drsnejšieho zaobchádzania a tak to ten ráf menej dostáva - teraz mám vpredu na DT Swisse 4.1 dokonca cestný náboj American Classic Micro 58 a na XC je to v pohode, lebo vidla zožerie väčšinu z nárazovej energie.
trochu mimo ale nie tak celkom - tulenik ked si taký odborník, čo hovoríš na ráfik SYNCROS FLR DS 23??? pevnosť, váha a tak dalej. tiež by to bolo samozrejme na XC na mojho TREKa
No ono ja mam strach z toho pretoze...ja viem ze ten raf vydrzi ten zjazd...ale ja sa bojim toho ci to vydrzi aj pod mojou vahou..ale verím skusenejsim ktory vravia ze je to dobry ráf a tak pojdem do neho..
No ono ja mam strach z toho pretoze...ja viem ze ten raf vydrzi ten zjazd...ale ja sa bojim toho ci to vydrzi aj pod mojou vahou..ale verím skusenejsim ktory vravia ze je to dobry ráf a tak pojdem do neho..
Triki ma zas riesenie...hej uz som dal dolu 15 za 4mes... takze dalsich 10 rychlim tempom by ma mohlo stat zdravie
a niekto moze chudnut kolko chce ale stvaba jeho kostri ho nepusti...
Mam uz 8 rokov vpredu aj vzadu XC717, 32dier, spice DT Competition 2-1.8-2 a rafiky prezili vsetko. Seknutia na obrubnik, par zrazok s autom a doteraz som ho nemusel centrovat. Pri tych 420g je velmi pevny a hlavne stale nie je vybrzdeny, a to jazdim aj v zime v snehu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Milujem výrokovú logiku
Na cross-country zjazdy je to pochopiteľne stavané a špeciálne ten XR 4.2 je veľmi pevný ráf. A 30 cm preskok cez prekážku nasledovaný kultúrnym pristátím bude tiež v pohode. Čiže to závisí od prevedenia - schopností a momentálnej dispozície jazdca a stavu trate.
No a 90 kg pre DT ráf nie je problém.
tak teno dt sa mi paci viac tak asi pojdem do toho...dakujem vám za rady
Koniec koncov si pozri, že XC ráfy sa napospol montujú aj na biky s AM nábehom, ako Canyon Spectral AX - ale aj na AMká ako LP Zesty. Tam dokonca pochybujem či ten Crossride je dobrá voľba, on je trochu blatko, ale v zásade ak na ľahký AM rám bachneš ľahký XC ráf, je to celkom použiteľné aj na maratónoch (hlavne po prifúknutí tlmiča - závisí aj od konkrétneho správania zadnej stavby), hlavne tých drsnejších. Samozrejme ak máš ľahší ráf, musíš mu prispôsobiť techniku jazdy.
Plánujem kúpiť v blízkej dobe full, dosť pravdepodobne to bude Zesty, ale väčšinu času bude jazdiť skôr XC terény a s tými DT Swissmi. Pri takom osadení máš ešte jedno plus, že jeho tlmenie - 140/140 - absorbuje časť z drsnejšieho zaobchádzania a tak to ten ráf menej dostáva - teraz mám vpredu na DT Swisse 4.1 dokonca cestný náboj American Classic Micro 58 a na XC je to v pohode, lebo vidla zožerie väčšinu z nárazovej energie.
http://www.bicy.cz/forum/obrazky/pokec-o-vsem-moznem-i-nemoznem-37445-1.jpg
http://www.bicy.cz/forum/obrazky/pokec-o-vsem-moznem-i-nemoznem-37445-2.jpg
tie 4.1 on the other side sa mi váľajú pod stolom
zas vieme niečo viac o tebe
Tak schudni 10 kilo a mas po probleme.
Triki ma zas riesenie...hej uz som dal dolu 15 za 4mes... takze dalsich 10 rychlim tempom by ma mohlo stat zdravie
a niekto moze chudnut kolko chce ale stvaba jeho kostri ho nepusti...