Mam kluky Fsa V-drive s dutou osou a stale sa mi odtahuje ten velky ( nazvem to ) srob a nasledne dostava kluka volu. Uz som ho tam aj prilepil , ale nic. Robi to este niekomu ( aj na podobnom systeme ) a ako ( by ) ste to riesili?
mne sa odsrobovavala prava miska na stredovej oske tak som ju zalepil takym tym lepidlom co sa zahreje teplovzdunou pistolou(cepele do hokejok sa tym lepia) a drzi to fajne od vtedy
Lepil som to dookola , kde dosada srob na kluku - na zavit dat lepidlo sa asi neodvazim . Vydrzi to vsak zalepene tak 5-10 km. Ten srob uz drzal aj 100 km a niekedy nevydrzi ani par km .
Ja by som vyskúšal ten závitový tmel. Robí ich napr. Loctite a vyrábajú sa v rôznych "úrovniach" odolnosti proti uvoľneniu.
Keď to zrovna nezaberie, určite nehrozí riziko toho, že niečo zalepíš a potom nebudeš vedieť uvoľniť.
hm to je divne mne to moje shimano nikdy nerobilo.kupte si poriadne kluky a nie ten kybel s tajpeja.Aby som lepil skrutky?No kto to kedy videl.To ako keby sa ti na aute ovolnovali skrutky na kolese.Tiez to budes lepit?
Ak sa uvolnuje akakolvek skrutka (na biku alebo kdekolvek), treba pouzit zaistovac zavitov, konkretne Loctite 243 (http://www.loctite.sk/int_henkel/loctite_sk/index.cfm?&pageid=313&layout=2, Threadlocking) alebo konkurencne ekvivalenty. Aj po zaisteni sa skrutka da v pripade potreby uvolnit, je ale citit odpor, akokeby sa zavit klzal v gume. O.i. je vhodne mat zaistene hydr. brzdy a kotuce.
ja mám FSA Afterburner a mám alebo mal som ten istý problém.Ale podla mna,v mojom prípade sadalo ložisko.Aj češi na B-F nadávajú na tie ložiská.Pred tým som mal ten istý systém XT a tam bez problémov od začiatku.
podla mna akakolvek skrutka ktora sa uvolnuje je nejako dosrata..
Skrutky sa casto uvolnuje vibraciami, aj ked nie su dosrate
tak naprd navrh.. nemozes vyrobit neco co sa ti bude uvolnovat. zmenim skrutku alebo konstrukciu.. ako mozes vyrobit kluky ktore treba dotahovat kazdych 50km.. ovsem nerobi to kazdemu neco je na konkretnom kuse pototo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keď to zrovna nezaberie, určite nehrozí riziko toho, že niečo zalepíš a potom nebudeš vedieť uvoľniť.
tak naprd navrh.. nemozes vyrobit neco co sa ti bude uvolnovat. zmenim skrutku alebo konstrukciu.. ako mozes vyrobit kluky ktore treba dotahovat kazdych 50km..