Mam technicku otazocku na tejto kazete mam najazdenych okolo 1500 km pred casom som si vsimol ze je vola medzi 6 a 9 pastorkom okolo 3 mm,je to normalne alebo to o niecom svedci?Skratka ked rukou podrzim prvych 6 pastorkov hybu sa oproti tym zbyvajucim.Neviem ci som to dostatocne vysvetlil? Dakujem za pripomienky a odpovede
Mam technicku otazocku na tejto kazete mam najazdenych okolo 1500 km pred casom som si vsimol ze je vola medzi 6 a 9 pastorkom okolo 3 mm,je to normalne alebo to o niecom svedci?Skratka ked rukou podrzim prvych 6 pastorkov hybu sa oproti tym zbyvajucim.Neviem ci som to dostatocne vysvetlil? Dakujem za pripomienky a odpovede
je potřeba dotáhnout tu matici co drží kazetu na ořechu, pokud to víc nejde je potřeba podložit
a ja doplnim, ze utahuj to z rozvahou, dotahuje sa to lahko (ako paka sluzi koleso), ale povolovanie uz byva tazsie (ak nemas urobeny dobry bic s dlhym ramenom)
žádnou rozvahu nesmysl, pak to dopadne tak jak popisuje - povolí se to.
na matici je předepsaný utahovací moment 40Nm a ten tam není pro srandu králíkům!
Hehe, za posledny mesiac som riesil uz dve uvolnene kazety - zhodou okolnosti obe mali na bajkoch holky. Takze bud tie holky tak strasne dupu, alebo niekto nevie co je to 40 Nm.
Dakujem za rady ohladom kazety,jazdim cca 20 rokov a po prvykrat sa mi uvolnila kazeta,znie to mozna neuveritelne ale je tomu ozaj tak.Jazdim teraz nove kolesa tak zeby preto?
No tak to je logicke, ze ked mas nove kolesa, tak tam je aj nova kazeta, resp. tu povodnu kazetu bolo treba na tie nove kolesa premontovat a teda ta nova resp. povodna premontovana kazeta nebola dostatocne dotiahnuta, nie? Chod do servisu, dotiahnu Ti to na pockanie a hotovo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
je potřeba dotáhnout tu matici co drží kazetu na ořechu, pokud to víc nejde je potřeba podložit
na matici je předepsaný utahovací moment 40Nm a ten tam není pro srandu králíkům!