Ak jazdis aj technickejsie useky resp. mäksi podklad, tak zvazuj NN dopredu a RR dozadu. A ak to chces na XC a maratony, tak mozes pokojne kupit RR dopredu aj dozadu (NN ma zbytocne velky valivy odpor) - tento novy dezen na RR pre rok 2008 uz urcite podrzi aj vpredu lepsie nez stara verzia.
co sa tyka érlajtov od hačinu tak je to šit najvyssej rady.Za pol roka 8 defektov bolo aj na mna dost.
Kupil som si znova obycajne za 4 kila a drzia rok bez defektu.
Sorry Triki, ale taketo subjektivne hodnotenia neberiem. Taku skusenost mozes mat s kazdym plastom bez ohladu na znacku - je to jednoducho smola. Ja mam na airlite-och odjazdene 2 sezony a dostal som jeden alebo dva defekty za cca 7500-8000 km.
co sa tyka érlajtov od hačinu tak je to šit najvyssej rady.Za pol roka 8 defektov bolo aj na mna dost.
...ja som mal air light tubeless a pohodovka, ked som zhadzoval plášť po maratóne tak 3 tŕne v ňom. a Držal. A takisto som mal spyder air light, ktorý sám o sebe má riedky vzorok a bezproblémovo som jazdil. Jezus ma pravdu
a Triki. Drahé zavodne plášte niesú na celosezónne jazdenie no no no ..
Nie je to subjektivne jednoducho je to taka zmes.Obycajne plaste mi priniesli vzdy viac osohu ako tieto super drahe plaste.Dakujem uz viac ich nechcem.
Je to subjektivne, takze nebudem zvysovat svoj pocet prispevkov debatou na nekonecnu temu. Spomeniem na zaver len to, ze nikto nikoho samozrejme nenuti kupovat drahe paste, kazdy sa moze slobodne rozhodnut. A k cene - vsetko je relativne. Ak niekto vyrobi za 400 Sk plast s dobrym dezenom a dobrou zmesou, ktore podrzia, prijatelnou zivotnostou (predne koleso 6000 km, zadne 2500-3000 km), velkoobjemovy aby dobre tlmil a s hmotnostou cca 500 gramov, tak si taky pokojne kupim. Python to vsetko splna a nejazdim ho v nasej partii len ja - nikto nema problem s defektami. Tolko z mojej strany.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.kolokram.sk/product_info.php ... ts_id=1266
a nestazuje sa
alebo toto http://www.kolokram.sk/product_info.php ... ts_id=1999
aky je medzi nimi rozdiel
alebo nejakí iny a lacnejsi
Ak jazdis aj technickejsie useky resp. mäksi podklad, tak zvazuj NN dopredu a RR dozadu. A ak to chces na XC a maratony, tak mozes pokojne kupit RR dopredu aj dozadu (NN ma zbytocne velky valivy odpor) - tento novy dezen na RR pre rok 2008 uz urcite podrzi aj vpredu lepsie nez stara verzia.
...ja som mal air light tubeless a pohodovka, ked som zhadzoval plášť po maratóne tak 3 tŕne v ňom. a Držal. A takisto som mal spyder air light, ktorý sám o sebe má riedky vzorok a bezproblémovo som jazdil. Jezus ma pravdu
a Triki. Drahé zavodne plášte niesú na celosezónne jazdenie
co nan hovorite?
je to svizny plast vhodny viacej na pevny podklad
na mokrej asfaltke/ceste drzi dost dobre, odost lepsie nez moj stary plast ...
ale je to pravda, ze skutocne sa rychlo derie, pretoze je to mäkka zmes
skutocne su to zavodne plaste menej vhodne na celorocne jazdenie
skor sa hodi na lesne chodnicky a cesty, ako na asfalt a strk, kde sa dost derie
to kolko davas km za rok???