mozem je... cely author .cisty *****i ten naboj co som ho kupil za 2000 je na p... mi odisiel orech ku... N E K U P U J T E
N I K D Y V I A C E J A U T H O R
mozem je... cely author .cisty *****i ten naboj co som ho kupil za 2000 je na p... mi odisiel orech ku... N E K U P U J T E
zadny 10 osa horsky kotuc
Ty si nejako mimo, jeden kus nerobí značke meno! To by sis a mal pozrieť na ine značky, ake tie maju reklamacie, asi by sis si nekupil nič. Kúp si teda kolobežku tam sa ti nema čo poje...
no ja by som tiez authoracky naboj nekupoval.Ono totiz vsetky komponenty ktore nesu ich znacku vyraba uplne niekto iny.A z rovnakym vyrobkom len s inym nazvom sa mozes stretnut kdekolvek.Ono sa totizto vela tych cinskych ramov a pod. zacina na seba dost podobat akurat sa kazdy inak vola.Proste jeden vyrobca,ale rozne znacky.
ja tiez author nemam v laske, konkretne led svietidlo za 550,- od authora som videl tyzden po mojej "vyhodnej" kupe ako inu neznamu znacku za 300,-!!!! (totozny vyrobok!)
author ma fakt vela OEM vyrobkov, na ktore len lepi znacku (na tom nie je nic zle) ale potom riadne predrazuje (podla mna aj biky su predrazene)
jj jasne nikdy author.. a ten kotucovy priemyslak uz vobec ne.. ja ho jazdim uz 5 rok a mam s nim strasne problemy, orech slape jak novy, loziska sa gulaju uplne perfektne, vola ziadna.. jedine co sa mi na nom paci je, ze je trocha tazsi..
este ze tu mame odbornikov ktory vedia co a ako riesit..
hej hej.. alebo dt 240 za 10k a si vybaveny. uzas..
inak ked vychladnes mozes napisat aj ze co si s nim robil.. lebo kamos tiez odpravil napr orech na LX naboji.. tak ale chodil s tym na wapke a pustal na kazetu plny prud a kukal jak to dokaze roztocit.. a tomu ver ze to dostavalo riadne otacky, takze vymlatil vsetko stade..
ja tiez author nemam v laske, konkretne led svietidlo za 550,- od authora som videl tyzden po mojej "vyhodnej" kupe ako inu neznamu znacku za 300,-!!!! (totozny vyrobok!)
Lol a napadlo ta aj to, ze author nieco vymysli pride nejaky pako okopiruje to a preda bez nakladov na vyvoj atd.? Nenapadlo, pretoze kazdy vidi len to co chce.
Lol a napadlo ta aj to, ze author nieco vymysli pride nejaky pako okopiruje to a preda bez nakladov na vyvoj atd.? Nenapadlo, pretoze kazdy vidi len to co chce.
napadlo, ibaze obidva svietidla su uplne totozne, je zjavne ze maju rovnakeho vyrobcu (cim netvrdim ze vyrobok nie je kvalitny, ked ho nevyrobil author)
AKo som uz pisal dokonca aj vela kompozitovych ramov vyrabanych ci uz v cine na taiwane alebo teraz po novom vo vietname maju doslova rovnaku geo.a vobec sa nelisia.A je to len otazka nalepky.Urcite su aj omnoho kvalitnejsie naboje ako author.Urcite dt swiss a pod.Takze je kus od kusu.Ja by som urcite radsej volil osvedcene znacky.
co sa tyka authora ja by som ho povazoval za dost osvedcenu znacku.. vela ludi ich vozi, a dost toho vydrzia.. su to lahko zohnatelne priemysle a celkom dost toho vydrzia.. ale je fakt ze je aj par kusov ktore sa roz*****..
author ma fakt vela OEM vyrobkov, na ktore len lepi znacku (na tom nie je nic zle) ale potom riadne predrazuje (podla mna aj biky su predrazene)
Tak pozor, ak sa Ti napriklad 2 blikacky od 2 roznych znaciek zdaju rovnake, pretoze proste maju rovnaky plastik, tak to vobec nemusi byt to iste. Neviem ci to niekomu nieco hovori, ale pri vyrobe takychto elektronickych bazmekov za stokoruny je vzdy najdrahsi fyzicky design - t.j. ta plastova karoseria vyrobku. Vyrobca, typicky sikmooky, ma vo svojom dusevnom vlastnictve formu na takyto obal a pre znacky ako Author, Merida, Giant, BBB a neviem este ake proste vyrobi svietidlo, ake si vyspecifikuju. Vyzeraju sice rovnako, pretoze nikto nebude platit za novu formu, ale lisia sa regulacnou elektronikou, diodami, kvalitou mechanickych komponentov a pod. Takze ver mi, je v tom rozdiel, osobne som si to vyskusal.
No a rozdiel moze byt este aj vo zvolenom plastiku. Su pomerne velke rozdiely medzi jednotlivymi plastami a rozdiel clovek zisti az v zime alebo pade vyrobku na zem.
podla mna author neprevadzkuje samostatnu diviziu podniku na vyrobu svietidiel "author lights" ale kupuje OEM vyrobky z azie na ktore potom tlaci svoju znacku, samozrejme ten vyrobok z azie musi dodrzat istu kvalitativnu uroven, aby author prevzal zaruky a predaval ho pod svojou znackou
Vyrobca, typicky sikmooky, ma vo svojom dusevnom vlastnictve formu na takyto obal a pre znacky ako Author, Merida, Giant, BBB a neviem este ake proste vyrobi svietidlo, ake si vyspecifikuju.
bolo by blaznovstvo nechat si v cine vyrobit odliatok svietidla, a elektroniku si vyrabat inde, ked ten cinsky vyrobca to urobi lacnejsie a rovnako kvalitne (ked ma zaujem predavat svoje vyrobky znacke ako author a ine, dodrzi istu uroven vyrobku)
okrem toho pochybujem, ze author ma samostatnu diviziu na vyrobu elektroniky, plosnych spojov,....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zadny 10 osa horsky kotuc
Ty si nejako mimo, jeden kus nerobí značke meno! To by sis a mal pozrieť na ine značky, ake tie maju reklamacie, asi by sis si nekupil nič. Kúp si teda kolobežku tam sa ti nema čo poje...
ty si z toho fakt jasny chlapec
odporucam toto
ty si z toho fakt jasny chlapec
odporucam toto
tak toto ma pobavilo....
este ze tu mame odbornikov ktory vedia co a ako riesit..
dajte mu nejaky titul odbornika alebo tak..
inak ked vychladnes mozes napisat aj ze co si s nim robil.. lebo kamos tiez odpravil napr orech na LX naboji.. tak ale chodil s tym na wapke a pustal na kazetu plny prud a kukal jak to dokaze roztocit.. a tomu ver ze to dostavalo riadne otacky, takze vymlatil vsetko stade..
napadlo, ibaze obidva svietidla su uplne totozne, je zjavne ze maju rovnakeho vyrobcu (cim netvrdim ze vyrobok nie je kvalitny, ked ho nevyrobil author)
co sa tyka authora ja by som ho povazoval za dost osvedcenu znacku.. vela ludi ich vozi, a dost toho vydrzia.. su to lahko zohnatelne priemysle a celkom dost toho vydrzia.. ale je fakt ze je aj par kusov ktore sa roz*****..
Tak pozor, ak sa Ti napriklad 2 blikacky od 2 roznych znaciek zdaju rovnake, pretoze proste maju rovnaky plastik, tak to vobec nemusi byt to iste. Neviem ci to niekomu nieco hovori, ale pri vyrobe takychto elektronickych bazmekov za stokoruny je vzdy najdrahsi fyzicky design - t.j. ta plastova karoseria vyrobku. Vyrobca, typicky sikmooky, ma vo svojom dusevnom vlastnictve formu na takyto obal a pre znacky ako Author, Merida, Giant, BBB a neviem este ake proste vyrobi svietidlo, ake si vyspecifikuju. Vyzeraju sice rovnako, pretoze nikto nebude platit za novu formu, ale lisia sa regulacnou elektronikou, diodami, kvalitou mechanickych komponentov a pod. Takze ver mi, je v tom rozdiel, osobne som si to vyskusal.
bolo by blaznovstvo nechat si v cine vyrobit odliatok svietidla, a elektroniku si vyrabat inde, ked ten cinsky vyrobca to urobi lacnejsie a rovnako kvalitne (ked ma zaujem predavat svoje vyrobky znacke ako author a ine, dodrzi istu uroven vyrobku)
okrem toho pochybujem, ze author ma samostatnu diviziu na vyrobu elektroniky, plosnych spojov,....
pridam este linky:
author:
http://www.author.cz/dily-prislusenstvi/&cid=44
http://www.author.cz/dily-prislusenstvi ... =720&h=540
cinan:
http://www.china-ledlight.com/eProduct. ... le%20Light
(vyraba sa aj v striebornej farbe)
btw: z toho authora co som kupil sa osuchava strieborna farba, inak som spokojny