Mám nové brzdy Tektro Auriga( na novom biku) a na pravej -zadnej páčke sa mi objavil zospodu na kĺbe olej, teraz neviem či to môže byť zo systému ale je to nejaké mazivo na páčkach.
Brzdy boli namontované už na biku. Stáva sa takéto niečo? a ako to napraviť? Servis?
..chcel si napisat ..ALEBO..mazivo na packach ?
Vyutieraj ju poriadne do sucha a ked bude dalej prepustat kvapalinu tak to potrebuje nove tesnenie ..ale ak to mas na novom biku tak to nemoze byt ziadny problem - sup so zarucnym listom do servisu.
To krtek, jasnee, servis no problem chcel som vedieť, či sa stáva často takáto vec, že nové brzdy prepúšťajú kvapalinu..
Samozrejme, že som to vyutieral a zdá sa že to je menej, ale stále zostáva nejaká mastná stopa...
Myslel som ze to bude prave avalanche 1 d , ja som uz pevne rozhodnuty ze ho kupim ale asi az ked bude v zlave lebo 25k5 je na mna vela penazi.A az na tu chybicku s brzdou si s nim zatial spokojny?zaujima ma hlavne vidla kedze o nej moc neviem lebo je oem
Vidla ide fajnovo, hoci vela sa najazdit este nedalo... plaste su do terenu vyborne, asfalt im nesvedci
ram je vynikajuci, dobre ide dopredu, a zadna stavba prijemne tlmi
radenie ok
a tie brzdy, mozno som len premotivovany a po zabehnuti brzdia dobre
takze zatial OK
Tak som asi priesiel na to preco sa objavil nejaky unik kvapaliny
posunul som si packy blizsie smerom ku riaditkam a zacalo to slizit, ale len na pravej strane, aj pohyb tej skrutky bol lahucky a potom asi o tri dni som posunul packy do povodnej polohy a prestalo to
asi dve otocky skrutky isli lahko a potom bolo citit vacsi odpor, takze asi v jednej polohe bude priemer piestika o nejaku stotinku mensi a netesni...
snad tato skusenost niekomu pomoze
Billes, mozno som sa nevyjadril celkom presne ale napr. zombi to pochopil pri reklamacii nebol ziaden problem, dali mi tam Hayes Sole, teraz ich uz len zabehnut
Tie Tektro Auriga nemali... ale asi by som ich nechcel, myslis ze Sole budu horsie? je pravda zie tie boli dvojpiestikove a Sole su jednopiestikove
ale Tektro su aj lacnejsie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vyutieraj ju poriadne do sucha a ked bude dalej prepustat kvapalinu tak to potrebuje nove tesnenie ..ale ak to mas na novom biku tak to nemoze byt ziadny problem - sup so zarucnym listom do servisu.
Samozrejme, že som to vyutieral a zdá sa že to je menej, ale stále zostáva nejaká mastná stopa...
plaste su do terenu vyborne, asfalt im nesvedci
ram je vynikajuci, dobre ide dopredu, a zadna stavba prijemne tlmi
radenie ok
a tie brzdy, mozno som len premotivovany
takze zatial OK
posunul som si packy blizsie smerom ku riaditkam a zacalo to slizit, ale len na pravej strane, aj pohyb tej skrutky bol lahucky a potom asi o tri dni som posunul packy do povodnej polohy a prestalo to
asi dve otocky skrutky isli lahko a potom bolo citit vacsi odpor, takze asi v jednej polohe bude priemer piestika o nejaku stotinku mensi a netesni...
snad tato skusenost niekomu pomoze
preboha, tak ako potom ti to mohli odovzdat a ty to prijat? ja by som to dal reklamovat znovu, a ziadal kompletnu vymenu pak.
ale Tektro su aj lacnejsie