Mno zhanam niejaky rafik neviem sa rozhodnut .... jazdim dirty a kupil som novy Náboj Novatec MTB Disc D362SB zad 36D čierny R-QR ale neviem sa rohodnut aky rafik xcem ... xcem nieco pevnejsie ako DM24 a tak cca do 1000 +/- niejake drbne ... singletrack ?
ehm kupil som novy predstavec BBB freedomna over ... ake mam kupit rajdy ... nie sirsie ako 680 (aj tie su siroke (teraz jazdim BBB skybar 600
a rajdy ?
Len upresnim - aktualna doporucena MOC pre SingleTrack, 31mm, 559, čierny, 36D, 590g je 890,- SKK
Viac info u dovozcu
mno kolo 600g ako DM24 tka do 700g .. a do litra ... nvm ze co vyber je velky ... ale smejd necem ...
ako zistim aku dlhu stredovu os potrevbujem....
kupil som nove truvativ blaze na howitzer osu ram mam caprnu, amte na to niejaku radu/ typ ?
Len upresnim - aktualna doporucena MOC pre SingleTrack, 31mm, 559, čierny, 36D, 590g je 890,- SKK
Viac info u dovozcu
Qua, to ste ich zlacneli a mne sa tu sušia za 990 Sk. hehe
ako zistim aku dlhu stredovu os potrevbujem....
kupil som nove truvativ blaze na howitzer osu ram mam caprnu, amte na to niejaku radu/ typ ?
taku dlhu, aku dlhu si mal aj povodnu
mno a dal som vyskaldat kolo na rafiku single track ... mali ho u nas v PO za 950sk ...
a aj Singletrack som kupil ... pohodka akurat ze tam je akysis cudny rozmer na ventil ... 6mm diera ... auto ventil tam nieje ... takze musim ovbiednat dusu na galuskovyventil ***** u nas v PO nemaju iba do rozmeru 2,3 a ja mam palst holly roller 2,4 ..