zdravim,mam taky problem. strhol som zavit na srobiku s ktorym sa nastavuje tvrdost a makkost vypinania,neviete ci sa da niekto zohnat? pripadne poslem fotku ..
Dá. Z iného pedálu ako ND alebo si počkať pri bufete na nejaký nestrážený kúsok. Vedel by som ti ho poskytnúť, ak sa vyskytuješ aj v BA (posielať takú prkotinu nemienim).
Coskoro mi pride novy bike bez pedalov. Mam dilemu ci ist do SPD pedalov, alebo zostat u klasickych platforiem. Osobne mam pocit, tym ze jazdim denne po dedine, do obchodu, ze by mi boli SPD pedale skor na pritaz. Silnou strankou je pre mna asi iba to, ze pri slapani sa da pomoct si druhou nohou, slabou strankou, ze komplet s obutim ma to vyjde podstatne drahsie. Povedzte vy, co mate odjazdene nieco na oboch technologiach pre a proti... budem vam vdacny.
Neviem, čo všetko u teba patrí do skupiny "po dedine a do obchodu", no keď som chodieval na dedinu cez prázdniny, nemal som problém obuť tretry a ísť nakúpiť, len tak po dedine. A to som tak robil skoro každý deň. Za mňa jednoznačne "nášlapy".
Alebo si kup jednostranne, z jednej strany spd a z druhej klasicky pedal .. popripade obojstrane SPD a k niektorym modelom maju take plastove klietky co ti z spd pedala spravia klasicku platformu
No to by bolo pre mna riesenie, nejaky kompromis. Este sa opytam takto, su vsetky tretry kompaltibilne so vsetkymi pedalmi, alebo su tam nejake paramametre, ktore treba odsledovat. Link na konkretne pedale, by mi pomohol.
nekupuj tie obojstranne hluposti... do obchodu ides 30km alebo preco nemozes zajst na biku v normalnych teniskach? "do obchodu" sa to da aj s spdckami a v teniskach... a ked kupis pedale s klietkou tak je to uplne v pohode
Ja som mal tiez pred rokom tu istu dilemu, na biku chodim do prace par km, takisto sem tam po meste, a tie obojstranne su pre mna idealne .. po meste beham na tej strane platforiem .. ak sa dostanem za mesto pretocim na spd .. je to len vecou zvyku
napr. na mojich snáď najlacnejších Shimano M520 mám z jednej strany trvalo nacvaknutý plastový "pedál" (taká úzka plastová platforma, bolo to dodané s pedálmi), s ktorými nemám problém prejsť pár km po meste, do práce a pod.
Diki chlapi Obchod berte ako vsetko ine ked som neni v drese a prilbe, nie ze by som bol posadnuty teplymi rozkami a behal do obchodu hore dole jak kar.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tu maš take niečo a za dobru cenu v serioznom obchode