zacinam byt dost znechuteny z mojho vyberu plastou. Racing Ralph, Z-Max Pro, Serac XC. Vsetko perfektne plaste ale po 200-300km su uz dost zretelne znamky opotrebenia a po 2000km idu prec..
Ma niekto skusenosti s niecim co naozaj vydrzi aspon 5 - 6000km.
(UPDATE)
Plaste nad ktorymi rozmyslam:
IRC Mythos
IRC V-Claw
Continental Vertical 2,3
Specialized Fast Track LK Sport - asi mi to momentalne vychadza na tieto, mate s nimi niekto skusenosti ?
P.S.: Je mi jasne ze to bude ustupok voci vahe a vlastnostiam ale som ochotny to obetovat.
ked dlha zivotnost tak vpredu 2 sezony a vazdu 1
sezona 6000km
som zvedavy ci tolko vydrzia tie MK
zatial tolko vydrzali len mythos IRC xcII a michelin XCR xtreme
tak kamarát ich mal a po niekoľkých kilometroch (možno do 500km) mal poodlamované všetky špuntíky
PS. A a v akom množstve jazdíš cestu a les(nepsevnené cesty)? Ja kvôli presunu tak 40% asfalt a 60% les. Takže aj môj RR ide rýchlo dole. Ale teraz mám v zadu BJ a tomu tiež nechutí moc asfalt ale je lacnejší
PS:Svoju rolu asi hrá aj typ záberu. A či idem stálou rýchlosťou po rovinke, alebo aj asfaltový stupák, šprinty a tak? Lebo môj predný má približne 1200-1300km a je tak zodratý ako zadný pri 600km.
Alebo to môže byť aj tými všelijakými pod druhmi?
ďalej to závisí od mnohých faktorov, aj od tých, ktoré si uviedol .. zmes plášťa, typ povrchu, hmotnosť jazdca, štýl jazdy atď.