cafte, chcem sa opýtať, dúfam mi poradíte. mam vidlu Manitou R7 Elite Rem. LO 80 mm a ked zapnem LO /ju zamknem/ tak mi vidla nezostane na pôvodnom zmknutí, ale proste mi stále klesá. Nie hneď ale pri jazde tak po 300- 500 metroch je dole asi o 1 - 2 cm a to jazda po normalnej ceste, čiže asfalt... Je to normálne alebo chyba??? ďakujem...
Ak vidlu zamkneš nikdy Ti neostane vo vysunutom stave (80mm) ak na ňu sadneš. Lockout pri tlaku olej prepustí, teda po sadnutí na bike sa vidla zanorí, no nehýbe sa a je tvrdá (prípadne tuhšia) a takto to má fungovať, takže žiaden problém tam nevidím.
normálne to určite nieje, skús skontrolovať či je napnuté lanko ak je to možné...inak LO na asfalte používať nemusíš, len vo výšlapoch, aspoň ja v tom na asfalte nevidím dôvod
Ak vidlu zamkneš nikdy Ti neostane vo vysunutom stave (80mm) ak na ňu sadneš. Lockout pri tlaku olej prepustí, teda po sadnutí na bike sa vidla zanorí, no nehýbe sa a je tvrdá (prípadne tuhšia) a takto to má fungovať, takže žiaden problém tam nevidím.
no možno mám chybu ja ale moja BLACK 120 Air (r.v 2006) pri zamknutí je skutočne pevne zamknutá, vidieť to v prašných výjazdoch že vnútorne nohy sú po zosadnutí z biku celé zaprášené, možno 1 milimeter tam pohyb je ale...
marian_k:
skús či ti to "pruží" alebo iba klesá, ak to "pruží" máš pravdepodobne málo oleja a vznikla ti tam vzduchová bublina = doleješ a jazdíš (nerozoberáš), ak iba klesá tak je v péčku LO, teda v péčku ako v péčku možno stačí iba vymeniť olej a prečistiť = tak tu už rozoberáš. Servis to istí ale zase Manitou niesu vôbec zložité na údržbu.
Každopádne z mojej skúsenosti ak zamkneš Manitou tak by si sňou smerom dolu nemal pohnúť
Moja R7 Super Absolute 2009 sa po lockoute nehúpe. Pravdepodobne sú vnútornosti na tom dosť zle, hlavne ak si bol na nejakom daždivom, respektíve blativom výlete. Ak tam ten kentus necháš, takto to väčšinou dopadne.
U Manitou by som nepoužíval porovnávanie medzi jednotlivými vidlicami, najmä za doby, keď sa vyrábali na Taiwane sa každá správala úplne inak (napr. R7 platinum) po rovnakom nastavení.
Ak je vidla po zamknutí tvrdá ale postupne sa pomaly určitou silou zanára, problém tam nie je.
Keď tak čítam ...
o húpaní som tu ešte nič nepočul. Blativý výlet musí vidla vydržať bez najmenších problémov.
Vidla po zaťažení (aj v locknutom stave) sa zanorí o určitú časť zdvvihu, len potom ostane prakticky stabilná. To že by sa vidla po locku mala zanoriť max o 1mm je hlúposť.
Tlmič je jedná časť vidlice a pružina (vzduchová komora) časť druhá. Pracuju nezávisle od seba. Keby sa vidla po locknutí nemala zanoriť tak by v tlmiči musel vznikať dosť veľký tlak, čo je hlúposť, tlak sa postupne vyrovná a vidla klesne do zdvihu.
Tieto nečistoty sa môžu dostať maximálne do mazacieho oleja a tak škodiť púzdram vnútorným nohám a semeringom. K tlmiacemu oleju sa dostanú len ťažko.
V dnešnej dobe sú semeringy na takej úrovni, že vodu alebo nečistoty neprepúšťajú len tak. Po rokou jazdenia sa dostanú do vnútra len veľmi malé čiastočky.
Hm.. myslím si že špinou, blatom, prachom a podobným kentusom to nieje nakoľko mi to robí od začiatku /je jazdená len túto sezónu/ Lapierre a môže to byť až 2 cm?
a vidla nepruží, je proste tvrdá, keď ju nadvihnem vrati sa do povodného 1. zamknutia... ale znova klesne po pár 100 metroch na pôvodnú úroveň. A používam to len pri stúpaní, veď naše cesty sú samajama
Ak Ti ide do zdvihu aj pri normálnej jazde po rovine o 2cm (čo som si istý že áno), tak je všetko ok.
Pri návrate vidlice určite nečakaj, že vidla zostane tam kde bola. Proste v tomto smere je vidla vždy otvorená a bude sa vracať rovnako ako v otvorenom stave.
Lockout je takto stavaný a je to tak dobre. Pri silnom náraze by napr. locknutá vidla prepružila. Keby to fungovalo na princípe pevného lockoutu, tak by to asi kompresná časť tlmiča dlho nevydržala, nakoľko by prenášala všetky tlaky vznniknuté pri stláčaní vidlice (či už hmotnosťou jazdca alebo od prekážky) takže celý systém je stavaný na veľmi pomalý prietok oleja, čo spôsobuje aj to postupné zanorenie vidlice.
Ak je tvrdá po zamknutí jazdi s úsmevom ďalej, všetko je ako má byť.
Ostatní možno nevnímajú poriadne čo robí vlastne vidlica, až na prípad 1mm SAGu.
Len teraz neviem či je to počas jazdy taký SAG alebo len po posadení sa na bike.
Ešte raz napíšem, ak chodí tka kao píšeš je všetko ok. Navyše máš pár rokov iný model ako spomínaná Black-a.
kurňa skúšam to teraz, lebo bike mam vedľa seba v pracovni a ked stalcim vidlu tak ono to pružííí. tak trocha... grrr keď tu nikdo nemá takuto vidlu, tak neviem vyskúšať. do prčic. ináč je v záruke...
lock je ihlový ventil ovládaný zhora. nejdem rozoberať všetky planžetky pužinky do detailov ktoré sú okolo. Celé to pokope drzí jedna skrutka valcového tvaru, ktorá slúži zároveň ako doraz ihly, ktorá tesní ak sa o doraz oprie. Takže ventil je na svete. (snad to niekto pochopí)
problém môže nastať, ak je skrutka mierne povolená. niekedy stačí desatinka a lock môže prepúšťať. sama sa nevyskrutkuje nakolko sa o ňu plným tlakom opriera veliká pružina, ktorá slúži ako bezpečnostná poistka prierazu.
Ak ju máš v záruke, tak ju reklamuj.
Cez net sa to nedá riešiť. prípadne sa spoj s Lapierom, on sa poteší
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no možno mám chybu ja ale moja BLACK 120 Air (r.v 2006) pri zamknutí je skutočne pevne zamknutá, vidieť to v prašných výjazdoch že vnútorne nohy sú po zosadnutí z biku celé zaprášené, možno 1 milimeter tam pohyb je ale...
marian_k:
skús či ti to "pruží" alebo iba klesá, ak to "pruží" máš pravdepodobne málo oleja a vznikla ti tam vzduchová bublina = doleješ a jazdíš (nerozoberáš), ak iba klesá tak je v péčku LO, teda v péčku ako v péčku možno stačí iba vymeniť olej a prečistiť = tak tu už rozoberáš. Servis to istí ale zase Manitou niesu vôbec zložité na údržbu.
Každopádne z mojej skúsenosti ak zamkneš Manitou tak by si sňou smerom dolu nemal pohnúť
Ak je vidla po zamknutí tvrdá ale postupne sa pomaly určitou silou zanára, problém tam nie je.
Keď tak čítam ...
o húpaní som tu ešte nič nepočul. Blativý výlet musí vidla vydržať bez najmenších problémov.
Vidla po zaťažení (aj v locknutom stave) sa zanorí o určitú časť zdvvihu, len potom ostane prakticky stabilná. To že by sa vidla po locku mala zanoriť max o 1mm je hlúposť.
Tlmič je jedná časť vidlice a pružina (vzduchová komora) časť druhá. Pracuju nezávisle od seba. Keby sa vidla po locknutí nemala zanoriť tak by v tlmiči musel vznikať dosť veľký tlak, čo je hlúposť, tlak sa postupne vyrovná a vidla klesne do zdvihu.
V dnešnej dobe sú semeringy na takej úrovni, že vodu alebo nečistoty neprepúšťajú len tak. Po rokou jazdenia sa dostanú do vnútra len veľmi malé čiastočky.
a vidla nepruží, je proste tvrdá, keď ju nadvihnem vrati sa do povodného 1. zamknutia... ale znova klesne po pár 100 metroch na pôvodnú úroveň. A používam to len pri stúpaní, veď naše cesty sú samajama
Pri návrate vidlice určite nečakaj, že vidla zostane tam kde bola. Proste v tomto smere je vidla vždy otvorená a bude sa vracať rovnako ako v otvorenom stave.
Lockout je takto stavaný a je to tak dobre. Pri silnom náraze by napr. locknutá vidla prepružila. Keby to fungovalo na princípe pevného lockoutu, tak by to asi kompresná časť tlmiča dlho nevydržala, nakoľko by prenášala všetky tlaky vznniknuté pri stláčaní vidlice (či už hmotnosťou jazdca alebo od prekážky) takže celý systém je stavaný na veľmi pomalý prietok oleja, čo spôsobuje aj to postupné zanorenie vidlice.
Ak je tvrdá po zamknutí jazdi s úsmevom ďalej, všetko je ako má byť.
Len teraz neviem či je to počas jazdy taký SAG alebo len po posadení sa na bike.
Ešte raz napíšem, ak chodí tka kao píšeš je všetko ok. Navyše máš pár rokov iný model ako spomínaná Black-a.
Matijo .. akú to má vidlu?
hm... no to mi je jasne, ale ak by to bola nejaká chyba, bude sa to zhoršovať? teby mi poradili ako odborníka... takže dúfam mi poradíš... ďakujem
problém môže nastať, ak je skrutka mierne povolená. niekedy stačí desatinka a lock môže prepúšťať. sama sa nevyskrutkuje nakolko sa o ňu plným tlakom opriera veliká pružina, ktorá slúži ako bezpečnostná poistka prierazu.
Ak ju máš v záruke, tak ju reklamuj.
Cez net sa to nedá riešiť. prípadne sa spoj s Lapierom, on sa poteší