Caute, poradte mi nove pohodlne sedlo na MTB (gel, siroke cca 155mm). Som amater, jazdim casto pre kondiciu cyklotrasy, niekedy samozrejme aj les. Chcem jazdit v neutralnej-relaxovanej polohe. Cena: nad 100euro je uz asi moc.
Zatial mam vyhliadnuty Specialized Avatar Gel, ktory som mal pozicany. Davam mu tak 7,5 bodov z 10, lebo je citit ze je urceny na cestak na predklonenu polohu.
Zdravím, jazdí tu niekto na sedle Your air? (http://www.cykloabc.sk/index.php?lid=1137) Strašne sa mi zapáčilo, váha je skvelá len neviem ako je to s pohodlím. Som zvyknutý na tvrdé sedlá ale zase nie až do extrémov. Máte s ním nejaké skúsenosti?
to je jasne, ja sa len pytam aky je rozdiel medzi tou verziou flow a normalnou, teda sedlo s dierou a bez, je tam komfortny rozdiel? alebo je tam diera kvoli vahe? na co sluzi ta diera?
Viete poradiť nejaké sedlo, ktoré by mi mohlo vyhovovať, keď mi vyhovuje Fi:zi:k Gobi? Teda ak niekomu prešlo pod zadkom viac sediel by ma mohol naviesť nejakým smerom
Každú zimu mi Gobi prasklo (oba sedla čo som mal), takže Gobi nie...
A už 1,5 roka jazdím na prasknutom sedle, samozrejme provizórne opravenom a vystuženom
Podľa sirky kosti na zadku sadnes na kartón ktorý bude na niečom tvrdom (stolček atd) chvilu posedis a odmerias odtlaceny stredy potom daj vedieť čo si nameral. Väčšina ma 143mm siroke sedlo ja som na hrane a modeli ktoré mam mi pri henge vychdza 143 (keďže je rovne) a pri phenone a romine mam 155
Nemam to ako odmerat. Inac co tam spominas brnenie v svetelnom meci,presne to mam kazdu jazdu. Davno som chcel menit sedlo,ale v ramci setrenia sa nenasli prostriedky:)
ved som ti pisal ako to odmerias nemas doma kusok kartonu? das si na stolcek alebo schody proste na pevny a tvrdy podklad sadnes nan mierne v predklone chvilu pockas a mas otlacenu prdel tam s metrom alebo pravitkom odmerias od tych dvoch otlacenych jamiek zhruba stred a potom uz len podla toho obrazku co som dal najdes ake sedlo bude pre teba vhodne aj model. alebo nemas niekde na okoli predajnu kde predavaju specialized? tam ti to odmeraju v pohode
EDIT: tu som ti nasiel aj video How to Measure Sit Bone Width For Bicycle Saddle SelectionOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.selleitalia.com/en/idmatch/discover-idmatch/
Skocim asi do kaprikornu kosickeho (idmatch dealer podla selle stranky) ked uz mi tak vercajg trpne.
A už 1,5 roka jazdím na prasknutom sedle, samozrejme provizórne opravenom a vystuženom
EDIT: tu som ti nasiel aj video
How to Measure Sit Bone Width For Bicycle Saddle SelectionOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Teraz mam toto ale tlaci mi na mocovod http://www.suncycle.sk/sk/produkt/selle-italia-q-bik-flow/5578
Selle Italia T 3 Flow sedlo, 210 mm
49,99 €
MOC 54,99 €