cavte, potrbujem pomoc. Mam hydraulicke kotucove brzdy. Doteraz boli uplne v poriadku a zrazu, zo dna na den mi zacala strasne vrzgat zadna brzda. Ked brzdim z pomalej rychlosti tak je to v pohode ale ked sa rozbehnem (napriklad na nejakom zjazde) a zacnem silnejsie brzdit tak mi ta zadna brzda zacne strasne vrzgat a rezonuje mi cely bike. Prosim poradte mi
Ja sa vam tu tiez vsuniem s mojou otazkou o brzdach. Bol som v nedelu s manzelkou na horach a dole zjazdami som vpodstate stale brzdil za manzelkou a vravel som jej ako ma ist proste ako instruktor pri mojej vahe 100kg mi vsak zacali *****t brzdy a kotuce boli doslova spalene (cierne) bude s tym problem? Su uz kotuce znicene alebo nie?
Brzdy brzdili cely cas bez problemov aj ked boli kotuce "zhorene" brzdili stale rovnako.
nic sa nedeje... to sa vybrzdi..kotuce a platnicky nezvladli taku teplotu.... treba brzdit prerusovane aby sa stacili chladit..
alebo vacsie kotuce,pripadne sintrovane platnicky na vyssiu teplotu
nic sa nedeje... to sa vybrzdi..kotuce a platnicky nezvladli taku teplotu.... treba brzdit prerusovane aby sa stacili chladit..
Dik bolo to vravim specificke kedze som siel s drahou. Mohol som si to viac ustrazit ale asi som viac daval bacha nanu ako na brzdy ked jazdim sam tak tolko nebrzdi.
No tak tu vsuniem ešte aj ja svoj problém. Ten problém je v tom, že keď idem v sedle naklonený v zákrute, tak mi vzadu (pravdepodobne) zadný kotuč šúcha, ale neviem o čo. Len to vydava strašny zvuk. Brzdy mám mechanické kotučové. Neviete čo s tým?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Brzdy brzdili cely cas bez problemov aj ked boli kotuce "zhorene" brzdili stale rovnako.
Brzdy avid elixir 5
dik
dodo
Dik bolo to vravim specificke kedze som siel s drahou. Mohol som si to viac ustrazit ale asi som viac daval bacha nanu ako na brzdy
dodo