momentalne mam vidlu(zoom escape 260 ) co ma priemer iba 27mm(!!!) a xem ju vymenit za rst gila t5 ale ta ma priemer 28,7mm da sa s tym daco spravit alebo musim vymenit ram resp. dat prezvarat hlavu thx ludia
momentalne mam vidlu(zoom escape 260 ) co ma priemer iba 27mm(!!!) a xem ju vymenit za rst gila t5 ale ta ma priemer 28,7mm da sa s tym daco spravit alebo musim vymenit ram resp. dat prezvarat hlavu thx ludia
viem že capa RST sa predáva ešte na túto hlavu, ale ak chceš tú gilu tak len nový rám..
momentalne mam vidlu(zoom escape 260 ) co ma priemer iba 27mm(!!!) a xem ju vymenit za rst gila t5 ale ta ma priemer 28,7mm da sa s tym daco spravit alebo musim vymenit ram resp. dat prezvarat hlavu :?: thx ludia
tomu tak trochu nechapem alebo len nechcem pochopit......???
momentalne mam vidlu(zoom escape 260 ) co ma priemer iba 27mm(!!!) a xem ju vymenit za rst gila t5 ale ta ma priemer 28,7mm da sa s tym daco spravit alebo musim vymenit ram resp. dat prezvarat hlavu :?: thx ludia
no asi chce flexkou odfiknúť tú trubku na hlavové zloženie a dať tam hrubších ozmerov.. ale to je blbosť, hrozí že to niekde zlomí e nemusí to dopadnúť dobre.. treba nový rám..
no radšej nič neprebrusuj, tobôž nie prezváraj, ak nechceš aby si pre teba prišla teta s kosou , máš dve možnosti, kúpiť nový rám a všetko čo je s tým spojené (sedlovka, hlavové, prešmyk, predstavec...) alebo sa na tú rstéčku vykašlať.
Moja rada: vykašlať a presvedčiť rodičov, že ten bike čo máš nestojí za nič a že by si rád viac bikoval, ak uspeješ, máš po probléme.
Kazdy zvar predstavuje riziko vplyvom istej nehomogenity mechanickych vlastnosti materialu a samotneho zvaru. Pri zvarani sa narusi aj povodne tepelne spracovanie okoliteho materialu. Najma casti prednej vidlice su dost rizikove. Preto sa treba vyhnut riziku tazkeho urazu v dosledku zlyhania materialu.
Chalani, som asi uplny dement, ale neviem vymenit vidlicu na svojom Lapierrovi Zopar som ich uz vymenil na inych bikoch, teoriu aj prax ovladam, ale toto nechapem.
Povolim predstavec aj hlavko, vyhodim predstavec a vidla ma sama vypadnut. No moja nie. Nejaka neuveritelna hyperultra sila ju drzi na svojom mieste. Taham ju von, nejde. Par krat poklepem gumovym kladivom z vrchu, ani prd...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
viem že capa RST sa predáva ešte na túto hlavu, ale ak chceš tú gilu tak len nový rám..
no asi chce flexkou odfiknúť tú trubku na hlavové zloženie a dať tam hrubších ozmerov.. ale to je blbosť, hrozí že to niekde zlomí e nemusí to dopadnúť dobre.. treba nový rám..
Moja rada: vykašlať a presvedčiť rodičov, že ten bike čo máš nestojí za nič a že by si rád viac bikoval, ak uspeješ, máš po probléme.
Povolim predstavec aj hlavko, vyhodim predstavec a vidla ma sama vypadnut. No moja nie. Nejaka neuveritelna hyperultra sila ju drzi na svojom mieste. Taham ju von, nejde. Par krat poklepem gumovym kladivom z vrchu, ani prd...
Hlavko je ahead, vidla RS Tora 302.
Tusite co v tom moze byt?
Stane sa. Este stastie ze si nepouzil tazku techniku.