Zdar, takže mam brzdy Avid Juicy 3 (185mm) a problém je v tom, že predný kotúč mi čuchá o brzdu pri krútení kolesa v určitom mieste. Bicykel je fungeľ nový, môže to byť aj tým, že to nie je vyjazdené?
cafte. v sobotu som poriadne zmokol bol som v terene a ked som sa vracal domov komplet od blata tak som na brzdy nabral blato piesok rozne necistoty.riadne vzrgali brzdy pocul som jak skripe piesok v celustiach. dnes v robote som striekal bajk rozobral aj platnicky. vsetko vystriekal a opat poskladal. len uz mi zadna brzda zabera az uplne naspodu.platnicky su este ok. mam otazku staci len do tej zadnej brzdy naliat mineral oil? a da sa vobec kupit? ci treba dat bajk servisovat? este som to nerobil ale uz som mal rozobrate kadeco dakujem
nestaci iba naliat "mineral oil", treba aj odvzdusnit, niekedy je to dost piplakcka, ale da sa to s trochou trpezlivosti zvladnut...
a ake mas vlastne brzdy?
brzdy mam tieto. Tektro Auriga Comp, hydraulická disková ....asi som to posral teraz som akurat cital ze sa to moze zavzdusnit. ked som stiekal brzdy mal som bajk hore nohami mal som rozobrate aj platnicky a ked som striekal tak som par krat zmackol brzdu aby som vsetku spinu odtial vystriekal. takze asi preto to teraz nebrzdi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ake mas vlastne brzdy?
Ale keď už nič iné, tak aspoň napíš aké tie brzdy máš