preco?ked ho bavi jazdit na snehu kludne...ale ak iba tak skusit,tak skor nieco na styl Schwalbe Fat Albert v blate drzia fajne,na snehu budu podla mna tiez fajn
no ako by som...
na maratone som bol len jednom a idem na plastoch ktore som na biku mal od nova ci je blato abo sucho...jedine ked idem dlhsie po ceste tak mam este slicky ...inak to neriesim...ale asi to je aj tym, ze z vreckoveho tych plastov vela nenakupujem a radsej kupim nieco ine
no vidis,tak ked budes viac jazdit,tak prides na to,ze plaste je fajn prezuvat podla povrchu-vlastne stacia dva typy-rychlejsie plaste na suchy povrch a jedny na narocnejsi,blatisty ci mokry teren,ale to je kazdeho vec samozrejme.Podla mna to je nielen vyhodne koli bezpecnosti pri jazdeni,ale aj setrnejsie-dlhsie ti potom tie plaste vydrzia
ako ja nevravim, ze nemas pravdu ale keby si mal zlomenu pruzinku na brzde tak co skor kupis brzdu abo plast? moj problem je ten, ze nemam ani na jedno ani na druhe ...ale nevravi, ze casom si nezaobstaram aj viacej plastov
podľa mňa do SNEHU je plášť s hrotmi zbytočný, beztak ak ho je veľa tak sa proste nehneš a ak je malá ubitá vrstva tak hociktorý bahenný poslúži... hroty sú na zamrznutý povrch, ľad, poľadovicu...
tulenik ved v hlbokom snehu bikovat nebudes,pojdes po zasnezenej ceste z ubitym alebo zamrznutym povrchom,rit stisnuta zeby si do nej spenlik nevopchal tak sa budes tym hrotom mooooooooooc tesit
tiez si myslim ze budes behat len po ubitom snehu v tom hlbokom by to asi neslo prejst 200metrov po rovine v hlbokom snehu by bolo ako 2 km prudkeeho svahu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
alebo Michelin XCR/Country Mud prípadne X'Trem alebo A/T
idem testovať
zbytocne vyhodene peniaze..... radsej si kup napr. taky WTB velociraptor a mas postarane na leto aj na zimu
preco?ked ho bavi jazdit na snehu kludne...ale ak iba tak skusit,tak skor nieco na styl Schwalbe Fat Albert v blate drzia fajne,na snehu budu podla mna tiez fajn
a ked ides na maraton a je 100% dazdivo-blativo jazdis na Racing Ralfoch?
na maratone som bol len jednom a idem na plastoch ktore som na biku mal od nova ci je blato abo sucho...jedine ked idem dlhsie po ceste tak mam este slicky
Schwalbe ma dokonca 4 druhy do snehu
http://www.schwalbe.com/gbl/en/bicycle/ ... bPoint=MTB
edit: 2warzone:ty mas zimne plaste?