Mám tu bajk s takouto kombináciou a neviem to rozbehať. vymenil som lanko /nerez/ + všetky bowdeny namazal a stále to robí blbosti... Tak ma napadlo či nie je problém táto kombinácia lebo radenie SL-M660 je pre prehadzovačku shadow napr. RD-M662 a tá RD-M581 SGS je ešte klasika. Poradia nejaký znalci?
ak je oboje 9sp musi to fungovat. problem budu skor bowdeny, nesmu byt nikde moc zalomene(obluk na prehadzovacke) a lanko musi ist hladko.. potom staci uz len spravne nastavit.. na zaciatku to moze robit haluze kym sa usadia bovdeny a koncovky.. treba trochu pojazdit preradovat a dotiahnut lanko...aby blo pri zaradeni najmensieho pastorku dostatocne nasponovane.
skontroluj ci nijeje patka na rame alebo kladka ohnuta..
Google hovorí jasne - máš 10-rýchlostné radenie SLX a prehadzovač 9-rýchlostný LX. Preto to fungovať nemôže. Nové Shimano (10-speed) má iný pomer ťahu lanka, ako ostatné (8/9). Kúp si nový šalter na 10-rýchlostné systémy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skontroluj ci nijeje patka na rame alebo kladka ohnuta..
http://www.mtbiker.sk/clanky/5774/radiaca-sustava-nastavenie-chodu-prehadzovacky-a-presmyku.html
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-radenie-shimano-slx-sl-m660-9sp/798
-13% Shimano SLX SL-M670L radenie, ľavé, 2/3-rýchl., I-spec B
27,99 € -13%
MOC 31,99 €Toto radenie je 9sp. na objímke je znak Mega 9