Zober DART-ku máš tam aj nastavitelné tlmenie čo XCR nemá hlavne čo sa počasia týka tak budeš mať lepší chod aj v chladnejšom počasí nebude až tolko tuhnúť.Mal som XCR-ku celkom obstojná vidla záleží na tom ako je nastavená olej.patrona.To znamená že ju môžeš mať bud´pretlmenú(lenivú,teda pomali sa vracajúcu do pôvodného stavu),alb.odtlmenú(aktívnu,vracajúcu sa rýchlo do pôvodného stavu)ani jedna s týchto verzií nie je dobrá kvôli spracovaniu teren.nerovností. Poznám tieto neduhy obi dva preto je radšej lepšia 2 možnosť,kt.aspoň pracuje aktívne.Ak by si chcel zmeniť chod olej.patrony u XCR-ky tak to nejde lebo tieto cenovo dostupnejšie vidlice XCR majú uzavretú patronu,kt. sa nedá rozobrať(dása,ale už nie do pôvodného stavu).Dobré by bolo ak sa rozhodneš pre XCR-ku tak ju vyskúšaj v shope ako chodí lebo nič nieje horšie ako pretlmená vidlica čo nechodí.DART-ka má tiež svoje muchy ako tiež tuhnúci krok pri nýzkych teplotách,alb. príliš tvrdú strunu,kt.nemusí vyhovovať každému nie je to také zlé a tiež nieje z lacnejších.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kup si račej rock shok tora za 4000,-
http://www.kolokram.sk/product_info.php?cPath=137_135&products_id=2290