mám problém s vidlicou. Po zaťažení mi náhle prestalo reagovať uzamknutie(turn key). Uzamknutie sa dalo otočiť o dosť viac ako je vymedzené. Po snahe o opravu systému mi vidlica neprepúšťa asi dosť oleja a v polke chodu stvrdne, takže som v rovnakom stave ako na začiatku, akurát mi otočná páčka uzamknutia behá ako má. Momentálne som to uzavrel tak, že jazdím bez lock systému - vybral som ventil, ktorým olej preteká do systému (+ zvýšil zdvih o 20 mm a reaguje o moc lepšie), ale predsa len by som to chcel mať v stave ako predtým.
Budem vďačný za všetky nápady a skúsenosti.
dakujem!
najprv som rozoberal a pretesnoval stranu tlmica, vtedy vytiekol olej zo spodnej nohy viac a doslo mi, ze to bude zhora. pretesnil, zlozil a nepomohlo. tak som rozobral znovu a tentokrat nevytiekol navyse olej, len ten, co je v spodnych nohach, a pretesnil som air stranu. zlozil a znova to iste. napadlo ma, ci nemoze byt problem daky seknuty turnkey - damper. mi pripada, akoby nepretlacilo cez neho olej... neviem, ci moze byt chyba aj v damperi. no nic, rozoberiem a znova zlozim.