mam problém dnes keď som bol na biku tak keď som odchádzal s domu vidla bola este v poriadku no keď som sa vracal pri zjazde som si hneď všimol že vidla nechodí normálne a zanára sa asi iba do tretiny zdvihu keď znížim zdvih tak nie som schopný stlačiť ju už vôbec keď dôje do tej tretiny zdvihu tak je to ako keby som dal doraz neviete v čom môže byť problém ?
tušil som to ale tajne som dúfal že je to niečo iné dnes som to aj rozobral a je to tak zvláštne je že vytiekol za veľmi krátky čas. keď som si to ale pozeral tak to tesnenie nejavilo nijaké známky poškodenia ale nad ním je niečo také ako klzné púzdro ktoré je síce kovové ale je potiahnuté nejakým materiálom asi nejaký plast?? neviem ale dosť sa to zlupuje dolu takže neviem či aj tam nieje problém ?
Myslim si ze v tom by nemal byt problem kedze proti preteceniu oleja tam je tesnenie. Ono nemusi javit dake vyrazne znamky opptrebenia. Ked som rozobral moju vidlu tiez vyzeralo ok ale vymenil som ho a ide to vo pohode.
do ziadneho servisu neutekaj.. napis Lapierre.ovi nech ti posle v obalke tesnenie ( mne to robilo to iste a koli mne ich par objednal tak doma ma - dost ***** rozmer tam bol tak nech to nemas problem zohnat.. ) a vymenis si ho doma a hotovo .. a nebudes pre jeden kusok gumy bezat do servisu
To tesnenie by sa malo dat kupit v kazdom specializovanom obchode (samozrejme na tesnenia). V Ba napr. http://www.tesnenia.sk/, dva pary tesneni a investicia asi 20centov...
skúsim pobehať tu po Prešove a uvidím keď nič ta napíšem lapierrovi dosť ma aj znepokojuje to klzne puzdro či čo to je ktoré som spomínal v prvom príspevku veď keď sa podarí tak tu zajtra hodím fotku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.