Lyrik 2Step Air urcite nie, cital som nan vacsinou len horsie skusenosti (nie recenzie). Avsak je teoreticka moznost ho prerobit na Coil alebo Coil U-turn a to uz bude asi vyrazne lepsi ako Float. A hlavne to bude lacnejsie.
Tusim na prerobenie na pruzinu potrebujes len pruzinu (+pre u-turn tocitko), pruzina je tak za 15-30e .. ale cesta spat uz ale nie je, pretoze (ako som sa docital) 1step tesni vzduch vo vnutri nohy a pruzina to poskriabe takze to potom nepojde vratit.
A je to tak, jak som kdesi vystrachal na forach, ze piest chodi voci vnutru nohy ? Nikdy som 1step nemal v ruke. Cize ak sa pruzina zabali do toho umelohmotneho sacku, ci co to obvykle byva nahodene na pruzinu, tak potom by nemal byt problem. Ale teda niekto sa vratil od pruziny ku vzduchu ?
Chalan z mtb-news.de, ktory tu konverziu "vymyslel" pisal, ze sa im podarilo zdvihnut Lyrik az na 180mm efektivneho zdvihu. Zrejme Lyrik a Domain maju uplne identicke vnutro.
Ja idem na 170mm len cakam na vysustruzenie toho spacera. Pritom doklepnem vrchne puzdra a bude to tuti-fruti !!!
Samozrejme. Sak podla tej linky na mtbr.com, co si mi poslal, som sa preklikal na mtb-news.de\forum a tam mi autor sam poradil. Ten thread ma uz asi 20 stran . Robi sa to valcekom, ktory vlozis medzi spodok Uturnu a spodok vonkajsej nohy cim oddialis pruzinu od jej dorazu o dlzku toho valceka. Dolezite je, aby pruzina mala dostatocnu rezervu! ale to vraj ma. Uturn potom funguje uplne normalne.
Ja to riesim ani nie kvoli zdvihu, ale kvoli polozenejsiemu uhlu hlavy v zjazdoch, pretoze to zmeni hlavu asi o 1°.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.mtbr.com/cat/suspension/2007-forks/magura/wotan/PRD_414481_1550crx.aspx
a lyrik neviem som pocul ze tie 2step su dost kazive
dilema je ci vrazit peniaze do servisu lyrika alebo predat a kupit neaku second hand 36tku
large
skocim s tym do libike a uvidim co mi na to povie
Inak najlepsie urobis,ked objednas U-Turn a prerobis na pruzinku,robili sme to teraz a chodi to krasne
http://www.forksparts.com/achat/index.php?catid=39&langue=en
Ja idem na 170mm len cakam na vysustruzenie toho spacera. Pritom doklepnem vrchne puzdra a bude to tuti-fruti !!!
Ja to riesim ani nie kvoli zdvihu, ale kvoli polozenejsiemu uhlu hlavy v zjazdoch, pretoze to zmeni hlavu asi o 1°.