aký je rozdiel vo funkčnosti sedlovky zahnutej a rovnej od THOMSONa? bez ohladu na to ako to vypadá, chcem vedieť v čom sú výhody a nevýhody jednej alebo druhej...
ze si robim srandu:). ak potrebuje byt viacej vzadu (mas kratsi ram, prip. predstavec), tak je lepsie mat zahnutu, teda s offsetom, ak nie, tak normalne zober rovnu
rozdiel vo funkcnosti je taky, ze ked mas tych zahnutych dostatok tak z nich mozes poskladat konvexny geometricky utvar tak ze ich poukladas za sebou
z rovnych ho poskladas iba tak ze ich rozne pootacas
Ak ides menit sedlovku na svojom biku, aku mas tam? Ak mas hokejku, zober si radsej zahnuteho Thomsona. Na rovnej sedlovke, nemozes dat sedlo tak dozadu ako na hokejke a pride mi dost neprijemne ked slapem niekam za seba.
mailer...neviem, kde si sa dopracoval k tej info, ale v Kaktuse majú sedlovky Thomson normálne v skrinke a normálne na predaj. NOISE...ja som jazdil rovnú sedlovku na terajšom fulle a dal som tam Thomson hokejku. Posed sa krásne predĺžil a bike nielen, že nabral športovejší vzhľad, ale aj samotný posed:) quasko...ktorý kolokrám má Thomson sedlofky?
este trochu zabudate na uhol sedlovej trubky na rame, nie kazdy bajk "znesie" zahnutu sedlovku, kde sa bude tazisko jazdca vzdalovat od vertikalnej osi prechadzajucej cez stredove zlozenie... neprimerane posuvanie taziska dozadu ovplyvnuje nie len tazisko a geometriu ramu, ale aj neefektivny prenos namahania svalov "dalej od kolien", cim viac vzadu jazdec sedi a slape...
takze opat k poznamke, ak je maly ram, treba kupit vacsi a nie len natahovat posed neprimerane dlhym a zahnutym predstavcom ako aj neprimerane dlhou a zahnutou sedlovkou...
a ci je zahnuta, alebo rovna s off-setom je podla mna jedno
tiež som minule riešil otázku zahnutej sedlovky ... off- set rovná vs zahnutá. zistil som, že zahnutá je tak isto vzadu, ešte by som povedal, že o kúštik viac vpred ako rovná z off-setom. takže to máš v podstate jedno. mňa by zaújmal rozdiel vo funkčnosti medzi zahnutou a off-setom...
rozdiel vo funkcnosti je taky, ze ked mas tych zahnutych dostatok tak z nich mozes poskladat konvexny geometricky utvar tak ze ich poukladas za sebou
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lebo u nas sa v Kaktuse tvarili ze len oni a nikto iny a len ku ramom specl...
NOISE...ja som jazdil rovnú sedlovku na terajšom fulle a dal som tam Thomson hokejku. Posed sa krásne predĺžil a bike nielen, že nabral športovejší vzhľad, ale aj samotný posed:)
quasko...ktorý kolokrám má Thomson sedlofky?
takze opat k poznamke, ak je maly ram, treba kupit vacsi a nie len natahovat posed neprimerane dlhym a zahnutym predstavcom ako aj neprimerane dlhou a zahnutou sedlovkou...
a ci je zahnuta, alebo rovna s off-setom je podla mna jedno
co uz je funkcne na ohnutej rure?
aj nekonvexny