co sa tyka dizajnu, tak sa mi momentalne najviac paci durin 2008 od magury, este RS ma celkom vkus, fox je nastastie stale rovnaky a s ostatnymi to ide dolu vodou...
attiii:nie že len design ale aj kvalita je strašna...attiii si pozri dj3...pružina+elasotmeter...aaa
Akoze ale Dj je na Dj a pri Dj je elastomer lepsi v urcitych ohladoch ako pruzina, lebo pri jumpoch nepotrebujes citlivu vidlu ale vidlu ktoru aj ked das na doraz tak si nerozbijes face o riaditka a elastomer je pretoto idealny, aj ked ma vela inych neduh...
no fuj... to co s nimi urobili ... priklanam sa k ostatnym.. stary design bol lepsi... no mozno si zvyknem. a made in taiwan .. hanba. mne sa pacili aj preto, ze boli z talianska a pomaly sa tam vytraca aj ten taliansky dizajnersky temperament - moj hlavny dovod pre macochu..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na tomto linku si špagetaci mozu pozriet svojich novych milackov pre rok 2008:) IMHO, design este horsi ako doteraz:)
ako vidím, tak špagety vážne nemáš rád.... nejde o dizajn ale o výkon a kvalitu.. a čo je lepšie ako taiwan??
http://www.dirty-pages.net/images/nieuws/323_1178199424.jpg
naahodou, RST podla mna ide hore - kuk http://www.rstmtb.com/
Akoze ale Dj je na Dj a pri Dj je elastomer lepsi v urcitych ohladoch ako pruzina, lebo pri jumpoch nepotrebujes citlivu vidlu ale vidlu ktoru aj ked das na doraz tak si nerozbijes face o riaditka a elastomer je pretoto idealny, aj ked ma vela inych neduh...