zdravim .mam spd naslapne pedale M324 a strasne drzia .su nastavene na min .ked porovnam s inymy co maju kamosi tak minimum je ako u nich na polovici .musim silno tahat nohu aby vobec vyplo .neskusal niekdo niejaky upgrade pruziny alebo niecoho aby sa to dalo este povolit alebo to vyhodit co je skoda penazi .ale fakt drzia jak prizvarane ked dam do polovice tak nevypnem vobec
zdravim .mam spd naslapne pedale M324 a strasne drzia .su nastavene na min .ked porovnam s inymy co maju kamosi tak minimum je ako u nich na polovici .musim silno tahat nohu aby vobec vyplo .neskusal niekdo niejaky upgrade pruziny alebo niecoho aby sa to dalo este povolit alebo to vyhodit co je skoda penazi .ale fakt drzia jak prizvarane ked dam do polovice tak nevypnem vobec
Skor ako vyhadzovat pedale by som skusil zbrusit kufre
Kazdopadne nemal som nikdy tento problem, a to som na to pomerne citlivy a tiez pouzivam prakticky minimalne nastavenie. Predpokladam, ze kufre su povodne dodane k pedalom a maju podporu pre "vypinaci" pohyb, pri ktorom to ide tazko?
Pravdepodobne máš kufre bez vôle: SM-SH51, mám tie pedále M324 na starom bajku pre ich univerzálnosť, určite držia slabšie než M520 ktoré jazdím takmer stále. Skúšal si sa pripojiť so svojími tretrami na pedále kamarátov? ivast technika vypínanie nemá hrať rolu, v krízovej situácií ťa strach musí odpojiť takmer akýmkoľvek vydrapením nohy.
Pravdepodobne máš kufre bez vôle: SM-SH51, mám tie pedále M324 na starom bajku pre ich univerzálnosť, určite držia slabšie než M520 ktoré jazdím takmer stále. Skúšal si sa pripojiť so svojími tretrami na pedále kamarátov? ivast technika vypínanie nemá hrať rolu, v krízovej situácií ťa strach musí odpojiť takmer akýmkoľvek vydrapením nohy.
No ale oleje na retaz dost chytaju bordel. Silikonovy je lepsi - streknes, utries povrch, bordel sa nechyta, ale mazivost zostava dostatocna aby to slo lahko.
tak ale otazne je ako to ma shimano s kompatibilitou. lebo ked som raz obul kufre SH56 tak mi sla tretra strasne lahko vykopnut. museli ist dole. cize ak by SH56 v beznych pedaloch sli lahko tak v M324 by sli akurat. a opacne - SH51 idu v M324 moc tazko.
urcite by som nic nebrusil - to je kravina. skusil by som tie SH56 kufre. ak to tak shimano vymyslelo tak to je zase dobry fail.
ja len ako som pisal zo skusenosti - 56 mi sli strasne lahko vykopnut aj ked som M8000 pedale pritiahol. musel som sa vratit k 51. kolega tu ma opacny problem. tak len taky napad.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Skor ako vyhadzovat pedale by som skusil zbrusit kufre
Kazdopadne nemal som nikdy tento problem, a to som na to pomerne citlivy a tiez pouzivam prakticky minimalne nastavenie. Predpokladam, ze kufre su povodne dodane k pedalom a maju podporu pre "vypinaci" pohyb, pri ktorom to ide tazko?
M324 sa dodávajú s kuframi SM-SH56...
urcite by som nic nebrusil - to je kravina. skusil by som tie SH56 kufre. ak to tak shimano vymyslelo tak to je zase dobry fail.