Inak aby som aj nieco poradil tak Sram je odolnejsi, ked mas dobre nastavene tak radi aj ked je zasraty ale zas je hlucnejsi pri radeni Shimano ma presnejsie a jemnejsie radenie
No a zivotnost to ti neviem poradit napr bracho kazdy rok rozseka jeden x9 alebo x7 salter Ja jazdim x9 radenie a salter x7 presmyk a som spokojny ale su tu aj vacsi experti co poradia a mozno ma aj opravia ak sa mylim
ide oto ze mam v plane si kupit trek superfly 6 a ten ma radenie sram aj kluky ma sram aj prehadzovac ale mislim ze to je jedno asi ci sram ci shimano akurat ze shimano skorej zosenem kompomenty
Inak aby som aj nieco poradil tak Sram je odolnejsi, ked mas dobre nastavene tak radi aj ked je zasraty ale zas je hlucnejsi pri radeni Shimano ma presnejsie a jemnejsie radenie
No a zivotnost to ti neviem poradit napr bracho kazdy rok rozseka jeden x9 alebo x7 salter Ja jazdim x9 radenie a salter x7 presmyk a som spokojny ale su tu aj vacsi experti co poradia a mozno ma aj opravia ak sa mylim
Je to len o prefenciach a nastaveni a pisat, ze je Shimano presnejsie je cisty nezmysel
Mam na bajkoch aj Sram aj Shimano a osobne mam radsej Sram a niekto zase Shimano
Ja sa tomu moc nerozumiem ale nedavno som tiez hladal daco k tejto teme a dakde aom cital ze sramje odost tazsie nastavit radenie a ze ked sa nieco pokazi v terene je umeninie to nahodit ...
no neviem ... mne odrazu nechcelo prehodit na vyssi prevodnik z najmensieho (presmyk mam SLX a radenie sram x7, funguje super aj ked je bowden trochu zlamany )a za par sekund som to na radeni nastavil podla mna v tom rozdiel nieje, co ine sa ti tam moze pocas jazdy pokazit
Je to o individualnych preferenciach a zalezi aj na tom, ci sa jedna o 9 alebo 10 rychlostne systemy. A ak nemas lave ruky, problem nie je ani s jednym.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No a zivotnost to ti neviem poradit napr bracho kazdy rok rozseka jeden x9 alebo x7 salter
No a zivotnost to ti neviem poradit napr bracho kazdy rok rozseka jeden x9 alebo x7 salter
Je to len o prefenciach a nastaveni a pisat, ze je Shimano presnejsie je cisty nezmysel
Mam na bajkoch aj Sram aj Shimano a osobne mam radsej Sram a niekto zase Shimano