Chystam sa na zmenu radenia a s najvacsou pravdepodobnostou to bude X.7. Ako som ale pozeral SRAM.com aj internetove obchody, model 2010 uz nema ten prstenec, ktory ukazuje aktualne zaradeny prevod. Co tam mam zaradene, kontrolujem vacsinou pohladom na riaditka (moment. Deore). Bojim sa, ze mi to bude dost chybat. Da sa to dokupit/doinstalovat aj na 2010 model, alebo si budem musiet kupit 2009? 2010 by mal byt materialovo/techonologicky zjavne vylepseny. Ci to je len marketingove bla-bla?
Dik za rady.
to keď šlapeš necítiš ???
Ja som mal pozicany bicykel s X.7 cely jeden den. A je to neporovnatelne lepsie ako Deore. Radit hore mozes taktiez o 3 ci 4 prevody a Shimano okrem XTR moze radit dole tiez iba o jeden pastorok. Takze neni o com. Packu som nehladal, radim hore aj dole palcom.
punkrok: Ty citis retaz do kriza? Pochybujem, ze presne odratavas, kedy si na 4.-5. kolecku a potom radis inu pilu...
neviem ake radenia, z ktorych rokov si pozeral, ale naozaj nemam pocit, ze by bolo XT drahsie ako SRAM X.9 . Hm, nezmylil si sa nahodou ?
a xt nemože?
nebrat vazne.