Zdravím chalani,Chcem si kúpiť Lapierre Raid FX 27(TRAIL bike) ale v obchode mi povedali že som príliš ťažký na tlmiče a aj keby mi tam dali lepšie za vyššiu cenu. Tak sa pýtam akú majú zadne tlmiče nosnosť alebo aký tlmič by uniesol 125 kg ?
skus napisat rovno do Lapierre a popytaj sa na vahu... u nas je distributor DEMA Senica.... [email protected]
kazdopadne nieje lahke najst bajk ktory tvoju vahu bude v pohode davat....
No, mozno by slo prevlozkovat planzety v tlmici a potom by to zvladol. Alebo si docasne kupis pruzinovy tlmic. Da sa pomerne lacno zohnat napr. stara Vanilla RC, aj s pruzinou mozno do 70e
Full sa mi páči a Ht som už mal pokiaľ mi ho neukradli a príde mi to pohodlnejšie. Jazdiť by som chcel enduro,proste šlapačky + nejaký ten skok. Preto chcem dačo vedieť o tom tlmiči že či vobec existuje taký na moju váhu.
Hej ht by som ani nechcel,fakt radšej by som chcel full xc lebo mi to príde pohodlnešie,takže mi odporúčaš dať si tam tu buď manitou alebo fox.Diki moc
Tých foxov je celkom dosť aj jazdených , akurát by som išiel do modelu ktorý si bude rozumieť s vidlicou, hlavne ak budeat vidlica zámok, tak aby ho mal aj tlmič
Podľa mňa vyzerá ok, základ bolo, aby nemal vahadlo na sedlovej trubke, lebo tam sa to moc namáha a praská. Ak je zadná stavba rozumne urobená, tak by to nemuselo byť zlé
Nevŕzgajú - už si mi o tom niekde písal, takže si to priebežne kontrolujem...
Ináč neviem prečo to robí zle, keďže moja polovička má Cube Ams z 2006 s úplne rovnakou konštrukciou a nemá problém. Myslím, že keby to bolo také zlé, tak by to za tých 7 rokov zmenili (ak sa nemýlim, tak naše rámy sa robili od 2013 do 2015 a teraz je nová generácia)
Zmeny robili. Do 2010 (?2011) mali loziska tohto capu lisovane priamo do ramu, na tychto novsich su loziska v zadnej stavbe. (co je lepsie, az na tu osku).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kazdopadne nieje lahke najst bajk ktory tvoju vahu bude v pohode davat....
Manitou ani fox nemajú žiaden problém, ale jazdím prízemné xc - neskáčem pokiaľ ma to niekde nevystrelí.
BTW: full je jednoznačná voľba, keďže ht dostáva viac zabrať pokiaľ nemáš super techniku a zadné koleso to nemusí zvládať
Capy ti na 29" AMSku nevrzgaju? Preventivne urcite pozorne skontroluj ten hlavny pri klukach.
post885513.html#p885513
A takto to dopadlo:
post905500.html#p905500
Tuto sezonu som na opravenom odjazdil uz 1700km, obcas vrzga ale drzi (zatial).
Ináč neviem prečo to robí zle, keďže moja polovička má Cube Ams z 2006 s úplne rovnakou konštrukciou a nemá problém. Myslím, že keby to bolo také zlé, tak by to za tých 7 rokov zmenili (ak sa nemýlim, tak naše rámy sa robili od 2013 do 2015 a teraz je nová generácia)