ja viem ale ty keby si mal kamenný obchod a ludia si chodia ku tebe skúšať veci a kupujúci to cez net nenasralo by ťa to???..mohol by si obchod zavreť za týždeň ...ak chce cez net nech to riskne..
troška svinstvo prísť si ku predajcovi vyskúšať tretry a objednať cez net...kúpený tovar cez internet môžeš do 7 dni vrátiť bez udania dôvodu..
skus si precitat moju otazku este raz v klude a bez emocii
tak este raz special for you
chcem ich kupit niekde v bratislave
a ked ich nezozeniem
tak cez e shop
ale nechce sa mi na ne cakat
potom ich vracat a znova cakat na ine cislo
odporučam ti zimne tretry SHIMANO.Vyberal som medzi nimi a SIDami a nenašiel som najmenši dôvod na to aby som tie SIDky o dosť drahšie kupoval a ver tomu že keby tam ten rozdiel za tie prachy bol tak mám SIdky.
trener ja som sa ti len snažil povedať že tie SIMANO maju výborný pomer cena -spracovanie - užitkový výkon.Kľudne sa pýtaj veď nato to tu je.Napišem ešte raz nemám probém si kupiť 4 páry tých Síd ale nevidel som najmenši rozdiel medzi SIDami a tými SHIMANO.Boty SHIMANO su na vynikajucej urovni a kvalite ale letné mám SIDky nakoľko ma design SHIMANO letných tretier neoslovuje ak by ma oslovoval mám tie ,teda mam SHIMANO letné tie ale take retro mal som v rukách a na nohách ako tie zimne SIDky taj aj tie SHIMANO a opakujem ešte raz žiadne rozdiely v nich neboli aby som priplatil za SIDky.Kúpi si ake uznáš za vhodne je to na tebe som ti chcel ušetriť troška penazi.Viac nemám čo dodať.
Este ide o to, kolko toho najazdis v zime. Ci ta investicia do Sid sa oplati, ako vravi rasto.
Zimne tretry su pre vacsinu kompromis, kde sa az tak na image nahladi, skor na funkcnost.
Sidi som videla vo Wike na Vysokej, aj v Civišporte v Petržalke nejaké mal.
Keď som vyberala tretry, boli mi ponúknuté tiež Sidi. Rozkošná botička ako pre Popolušku, aj cena fajn, čo ma však odradilo, bol neuveriteľný systém zapínania tých konkrétnych tretier - malo to také koliesko s plastovým lankom, maturita odborára.... Záver: mohli byť čačané, ako len chceli, ale komplikovať si zbytočne život? Včul mám Shimano na tri suché zipsy a sedia aj vyzerajú krásne. MTB mám Specialized šnurovacie.
to kolečko som mal na predchádzajúcich SIDI tretrách a absolútne žiadny problém rýchle , funkčné a spoľahlivé. Jediný raz som mal problém s lankom (poškodil som ho mechanicky), ale vyriešila to vtedy kúpa náhradného dielu- sada koliesok s lankom (pravé aj ľavé) v tej dobe v cene cca 300 Sk a fungovali ďalej. Mal som ich fakt veľmi dlho len sa už zodrali, ale boli perfekt. Aj preto mám opäť SIDI
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
určite nie je prvý ani posledný...
skus si precitat moju otazku este raz v klude a bez emocii
tak este raz special for you
chcem ich kupit niekde v bratislave
a ked ich nezozeniem
tak cez e shop
ale nechce sa mi na ne cakat
Myslím že toho sa báť nemusíš, aj kameňak aj e-shop tu fungujú niekoľko rokov vedľa seba...
objednaj si 3 ks naraz a 2 ks vrat spat - na tutovku...
uz aj lutujem ze som sa spytal
tak kaslite na to aby Vas od zlosti nerozhodilo
tak kaslite na to aby Vas od zlosti nerozhodilo
Nemyslel som osobne teba... ale poznam vela pripadov co tak robia. V obleceni, vystroji, vo vsetkom. Co nestalo majland, nemoze byt dobre proste!
ja mam inac tiez sidi
Zimne tretry su pre vacsinu kompromis, kde sa az tak na image nahladi, skor na funkcnost.
Keď som vyberala tretry, boli mi ponúknuté tiež Sidi. Rozkošná botička ako pre Popolušku, aj cena fajn, čo ma však odradilo, bol neuveriteľný systém zapínania tých konkrétnych tretier - malo to také koliesko s plastovým lankom, maturita odborára.... Záver: mohli byť čačané, ako len chceli, ale komplikovať si zbytočne život? Včul mám Shimano na tri suché zipsy a sedia aj vyzerajú krásne.