Ja jazdim traction 2004(podobne komponenty) Urcite by si mal uz teraz pomalicky sporit na kvalitnejsiu vidlu. RST nieco vydrzi (som pocul) no cas jej na kvalite nepridava. Ja som s nou zatial spokojny samozrejme v ramci jej moznosti.
Ostatne veci, najlepsie prides na to casom sam co ti nevyhovuje a to si vymenis.
vylepsuj to co ti nestaci, nesedi svojou funkciu, od coho ocakavas viac. navod na upgrade biku ti da niekto asi tazko. kazdy ma ine preferenicie. niekomu staci rst, niekomu nestaci skareb.
slabina toho biku su kluky, vidla a brzdy......rozhodne setri na vidlu, ziadnemu kamosovi (mali ju kedysi traja) nevydrzala ani sezonu....no a zvysok, len sledovat a pozorovat co odchadza, co ti nevyhovuje a pod...ja osobne by som ako prve zodral plaste a kupil tam cosi, k comu sa na webe da aspon najst obrazok (nenasiel som)
ja by som tiez asi najprv poriesil tu vidlu a potom asi aj kľuky. prip. by som este dal dopredu kotúčovku. inak si myslim ze na bezne jazdenie v pohode bike
ja by som tiez asi najprv poriesil tu vidlu a potom asi aj kľuky. prip. by som este dal dopredu kotúčovku. inak si myslim ze na bezne jazdenie v pohode bike
vidla skor ci neskor dovidli to je svata pravda.. ja jazdim piaty rok na RST CAPA takze sa da povedat ze som expert na neodpruzene vidly
ale nesmies zabudnut na zvoncek a videl som aj take trubky mrte dobre to vyzera... ani nie tak na pesich ale ides za nejakym bajkerom chces ho obehnut ho moze porazit ze ma za sebou parnik alebo co
ja osobne som si naposledy kupil rapersku flasu... strasne volaco zatial z nej pijem iba doma chlast ale ked sa umudri pocko hybaj medzi ludi...
Chces tuning? poradim ti. ja uvazujem nad podsvietenim bikeu,teda konkretne vidlica+kotuc,uz to mam premyslene ako to spravim,vyjde ma to do 2 kila, a bude to vyzerat fakt stylovo... Dalej co mozes urobit pre tuning,je dat si podkovy-ja mam vpredu taku striebornu,aj napriek tomu ze mam kotuc. A par gramov navyse mi az tak nevadi.
Hmm,este by som rad poradil tym,co NEMAJU ahead predstavce, ale tie klasicke,tensie... Takze, investujte do klasickeho(teda vlastne sportoveho),zadneho blatnika, napriklad Author XC protection,dufam ze viete o aky ide,a jednoducho ho namontujte akoby ste to montovali na sedlovu trubku... vysledok je, ze bike vam bude vyzerat ako crossova motorka,mam to odskusane,vypada to skvele:) Ale tam uz je viac vahy navyse(pre lovcov gramov)
Chces tuning? poradim ti. ja uvazujem nad podsvietenim bikeu,teda konkretne vidlica+kotuc,uz to mam premyslene ako to spravim,vyjde ma to do 2 kila, a bude to vyzerat fakt stylovo... Dalej co mozes urobit pre tuning,je dat si podkovy-ja mam vpredu taku striebornu,aj napriek tomu ze mam kotuc. A par gramov navyse mi az tak nevadi.
Hmm,este by som rad poradil tym,co NEMAJU ahead predstavce, ale tie klasicke,tensie... Takze, investujte do klasickeho(teda vlastne sportoveho),zadneho blatnika, napriklad Author XC protection,dufam ze viete o aky ide,a jednoducho ho namontujte akoby ste to montovali na sedlovu trubku... vysledok je, ze bike vam bude vyzerat ako crossova motorka,mam to odskusane,vypada to skvele:) Ale tam uz je viac vahy navyse(pre lovcov gramov)
Ah ah ah ah ah ah boze dufam ze to bol vtip dobre som sa pobavil. alebo nie ,myslel si to vazne? Chyba tam uz len stojan zvoncek a nalepky giant faith 3 ---bike potom je jak kus hnoja. Za tie peniaze a ak by chlapik este predal RST a nieco dosporil tak ma nieaku macochu z bazaru a nie mimozemsky bike.
K teme: ta vidla a kvalitne vecka sa tam hodia. potom uz ako uznas za vhodne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
rám: hydroforming dural 26"
vidlice: RST Gila T5 (80 mm)
řazení: SHIMANO Deore (27)
měnič: SHIMANO Deore
převodník: SUNTOUR XCC-314 44-32-22 170/175 mm kliky
brzdy: TEKTRO 834AL
přední ráfek: ALEX DM-18 dvoustěnný 32 děr
zadní ráfek: ALEX DM-18 dvoustěnný 32 děr
přední plášť: AUTHOR PANARACER Rolling Stone 26"x 2.00"
zadní plášť: AUTHOR PANARACER Rolling Stone 26"x 2.00"
Ostatne veci, najlepsie prides na to casom sam co ti nevyhovuje a to si vymenis.
Kup si menič XT
... vyopus !
http://www.author.cz/download.php?FNAME ... 596110.jpg
načo by mu tam bola kotúčovka koli image?
ale nesmies zabudnut na zvoncek a videl som aj take trubky mrte dobre to vyzera... ani nie tak na pesich ale ides za nejakym bajkerom chces ho obehnut ho moze porazit ze ma za sebou parnik alebo co
ja osobne som si naposledy kupil rapersku flasu... strasne volaco zatial z nej pijem iba doma chlast ale ked sa umudri pocko hybaj medzi ludi...
brzdy su poho, len tam daj nejake lepsie spaliky napr BBB veestop alebo take nieco...
to akože ked si kúpi mechaniku za 2 litre tak super brzný účinok
Ah ah ah ah ah ah boze
K teme: ta vidla a kvalitne vecka sa tam hodia. potom uz ako uznas za vhodne.