Takźe Chceim si kupit Marzocchi DJ a mam na vyber viac moznosti .
Asi skorej tie DJ 2 nejaku , zvaste cenu aj schopnost ... Dakujem
(casom mozno pridam ak by som dostal (nasiel) ine ponuky)
webster- moja vidla je jazdena od polovice tohto roku a som prvy majitel. ale ja ju nepredavam, nechapem ako si na to prisiel. ja som sa len vyjadril k tej epovej
Macroo má úplnú pravdu... za to že vačšina bikov je vybavená lacnou SR napr. XCT XCM XCR a tie nepružia neznamená to že vyššie rady ktoré sa vyskytujú pomenej sú kvality rady X. Zoberme si len E*****N ktorý má vo svojej cene asi najlepší pomer CENA/VÝKON
a nejaka rock shock alebo Manitou ? neviete poradit ? Dakujem ( nieco na street Dirt ...)
A je moc velky rozdiel medzi MZ dj 3 (rok 2007 a menej) a MZ dj 2 (2007 a menej) ??
a nejaka rock shock alebo Manitou ? neviete poradit ? Dakujem ( nieco na street Dirt ...)
A je moc velky rozdiel medzi MZ dj 3 (rok 2007 a menej) a MZ dj 3 (2007 a menej) ??
MZ DJ 3 2007 a menej je to isté ako MZ DJ 3 2007 a menej
hmm asi zoberem novu sr fr20 ... len aky zdvih ? mam gt chuckera 2.0 ... a este ako je to s tym nabojom ? ja tam mam normalne taky "srob" proste nemam tam rychloupinak len nechapem ako sa to tam precpe cez naboj ci jak sa to mysli ? (som novacik )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
SR SUNTOUR Suntour kryt zámku odpruženej sedlovky, neoprén
12,90 €
MOC 13,99 €A je moc velky rozdiel medzi MZ dj 3 (rok 2007 a menej) a MZ dj 2 (2007 a menej) ??
A je moc velky rozdiel medzi MZ dj 3 (rok 2007 a menej) a MZ dj 3 (2007 a menej) ??
MZ DJ 3 2007 a menej je to isté ako MZ DJ 3 2007 a menej
MYSLEL SOM MZ DJ 2 ... fakt nemusis nahanat vsade prispevky
EDIT:tu odpoved pod, mi stacilo hodit do spravy ... vvies jak to vyzera ...
a zdvih 100mm