posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 30. 5. 2017 o 14:07
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
posledný komentár: 12. 9. 2016 o 9:49
posledný komentár: 12. 8. 2015 o 10:18
posledný komentár: 10. 10. 2013 o 9:04
posledný komentár: 16. 7. 2012 o 19:52
posledný komentár: 15. 6. 2012 o 10:35
Chcem zistiť, kde som sa stratil a kadiaľ mala trasa skutočne ísť.
Vďaka.
Tak skončila "škodovácka Kolotočáreň" a malo by sa to vrátiť k podstate čiže sa zamerať len na samotné preteky a kvalitu značenia trate.
Neviem ako to je v tomto prípade.
Ja keď som robil mtb maratón, tak igelitky pre víťazov mi dával sponzor. Ja (riaditeľ pretekov) som nevedel čo je v nich.
Ze v com bude ta pridana hodnota. Jedine co bolo fakt super boli umyvarky a potom mozno super ochotni ludia na obcerstvovackach.
V týchto covid rokoch však podľa všetkého sponzori uskakujú, účasť je takisto vo všeobecnosti nižšia, a teda ak sa chce maratón organizovať, treba to žiaľ vykryť zvýšením štartovného. Zorganizovať taký maratón totiž nie je ani z finančného hľadiska až taká brnkačka, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať :/
Čo sa tých štartovných balíčkov týka, tam si tiež nepamätám, že by sa bežne dávalo niečo viac, než nejaký gél, možno tyčinka a hromada letákov, ktoré väčšinou aj tak skončia rovno v modrom kontajneri... Sem - tam niekto dal napr. cyklistickú fľašu, ale to bola skôr výnimka než pravidlo. Ja to beriem tak, že za štartovné si kupujem predovšetkým zážitok. "Materiál" v igelitke je vedľajší - ak tam niečo nájdem, fajn, poteším sa, no ak nie, takisto sa nič nedeje. Dokonca aj na Salzkammergut Trophy, čo je akcia s rádovo vyšším rozpočtom než najväčšie podniky u nás, bolo tento rok v štartovnom balíčku viac - menej nič.
tvoja skusenost ma mrzi...
no tato nahravka na smec sa neodmieta:
- ak mali rukavice 5 dier - to su bezprstove
- sponzorom ponoziek bol sam Metelka