---
Dnes mi prisiel e-mail na KGBT '12 ( http://www.kellysgreenbiketour.sk ) .. Neviem kto zo zodpovednych a kedy to tu bude citat, no zaujima ma kombinacia bike + beh, akym sposobom sa to bude vyhodnocovat, ako to bude pocitane ? Vdaka
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
Aj pri vyhlásení sa tam tlacil dáky fotograf, ale to si asi fotil baby pre svoju sukromnu sbierku
šípku som dnes videl aj ja nad slavínom.
Aj z Baby do Limbachu, aj z Limbachu po Medvedom a dokonca aj šípka priklincovaná o strom tesne za Bielym krížom:)...Niežeby mi to nejako vadilo (na rozdiel od rozrytých lesných ciest po lesníkoch), ale chcelo by to nejake plamenné reči ako zpred 3 týždňov na adresu Stupavy, kde sa vravelo,že ostatní organizátori vzorne odpratávaju hneď po preteku:)
EDIT : a hlavne z diskusie o stupavaku mi vyplinulo ze ludia uz potom ako sa sputil ten flame kritizovali uplne hocico len preto aby aj oni mohli nieco organizatorovi vytknut....zacalo to nedostatkom vody, preznacena trat, nakoniec uz pindali aj na neskoro odstranene znacenie...proste akonahle sa rozbehla kritika uz sa to len tak nezastavi ludia sa nehaju pohltit ostatnymi kritizujucimi a aj oni chcu kritizovat aby nahodou za ostatnymi nezaostavali....
pri takom mnozstve fotiek by nebolo od veci spravit hladanie podla cisla.
EDIT: hehe airisa som nasiel aj v tej druhej galerii na stranke greebiku
Informoval som sa, a tu sú odpovede:
Už by malo byť toto značenie preč.
Bolo pár požiadaviek nechať toto značenie do konca týždňa, aby si to mohli chalani prejsť.
Pripínačky by mali byť tiež odstránené (ručne)