Všetkých srdečne pozývame na ďalší ročník maratónu Marikovskou dolinou (predtým FC maratón), ktorý sa tento rok uskutoční v sobotu 30.6.2012. Celé podujatie opäť štartujeme už v piatok šprintami.
Dlhú trasu sme oproti minulému roku upravili, zmizla blatová Marikovská slučka, miesto nej pribudne úplne nový okruh, kde sme túto sobotu pre vás opäť pripravili po celodennej brigáde ďalší nový singláč, tento krát vskutku hravý s kopcom zátačiek. Zázemie preteku zostáva na známej lúke, kde mimochodom budeme túto jeseň organizovať aj svetový pohár kategórie B v cyklokrose.
Už samozrejmosťou bude bohatá tombola, zaujímavé finančné odmeny pre prvých 15 pretekárov na dlhej trati, sprievodný program ale hlavne skvelá trať. Maratón je súčasťou Valašsko-Považskej série a Slovenského pohára v maratóne.
Pripájam propozície, viac informácií nájdete na našej stránke http://www.fcteam.sk, ďalšie údaje budeme postupne pridávať, takisto prihlasovanie bude spustené neskoršie na našej web stránke.
Uvidíme sa na štarte
FC Team
posledný komentár: 23. 9. 2014 o 23:09
posledný komentár: 7. 8. 2013 o 6:58
posledný komentár: 22. 4. 2011 o 13:44
Pozerám, že mňa dali do najstaršej kategórie, napriek tomu, že som tridsiatnik a organizátorov som na to v cieli upozorňoval. Aspoň mám v kategórii lepšie umiestnenie
Inak čo sa týka organizácie a zabezpečenia akcie
btw. vie tu niekto vysvetliť tie rošády na čelných pozíciách vo výsledkoch?
Čo sa týka trate tak neviem posúdiť čím bola druhá polovica taká hrozná (jednu časť som nešiel, keďže som si trať skrátil). Je pravda, ale že niektoré stojky boli celkom na morál v tom teple, ale určite sa dali šlapnúť v sedle všetky. Celkovo sa mi ale trať páčila.
to Peter78: "nemá to zmysel ísť kvôli jednému singláču 20 km naviac" prihlásil si sa na dlhú trasu, takže by si mal počítať, že musíš odjazdiť určenú dávku kilometrov a nie je podstatné, či budeš jazdiť po asfalte, lúkach, zvážniciach alebo singláčoch
to ako fakt niekto stihol po prejazde prvého pretekára preznačiť trať, tak aby ostatní zablúdili? a potom to už dal naspäť, aby zvyšok štartovného poľa mohlo ísť celú trať? Smola je, že to nespravil aj tesne predo mnou, mohol som ísť o 5 km menej... resp. mohol mi to aj o viac km skrátiť
a tu su nejake fotecky......ale iba zopar....http://www.fcteam.sk/143