skoda, ze ak kliknes na link na cyklo.sao hodi ta na stranku meridy a tam nie je nic..
inak boli sme to v nedelu prejst, vyzera to, ze sa pojde povodna trasa (my sme dali vlanajsi obchvat)
vcera som isiel cast trate, a Hobby je od Kralik smerom k Mutnemu total rozryta strojmi a zabahnena, takmer nezjazdna, som zvedavy co bude o mesiac, ideal keby uz dovtedy neprsalo
ahojte.....chcela som sa prihlásiť na BB na mini cez sao,ak som dobre čítala,je tam písané 10 eur s tričkom pri prihlásení do 23.8.2012,ale ked som si vyplňala prihlášku,tak ma to tak nepúšťalo,len so sumou 13 eur,tak teraz neviem,či je chyba v tej sume alebo v systeme.....kto mi poradí, čo s tým ???
alfi1 - no viem,že je to len par km navyše a tie metre by sa dali možno tiež zvládnuť,ale podla minuleho roku viem,že to nieje až taká jednoduchá trať tá mini,takže sa uspokojím aj s tou - možno ešte sa rozhodujem,kedže to prihlásenie ešte stále nefunguje a na mail nikto nereagoval
hobby je v BB vyrazne tazsi ako na ostatnych podujatiach. a medzi Hobby a strednou je ozaj minimalny rozdiel. Odporucam ist strednu, teda ak nechces ist znova na bednu
mne kamaráti tvrdia že je tam strašne rozbitý povrch po kameňoch a tak, štrajkujú, a nechce sa im tam veľmi ísť, môže mi niekto povedať v akom stave je povrch trate? (polmaratón)
je to MTB maraton
jeden usek by sa dal nazvat "rozbitejsi" vyslap, nie je ho ani 2km (konci to najvyssim bodom trate), kazdopadne nie je nic nezvladnutelne
veď ja nečakám prechádzku v parku, len som chcel vedieť nejaké info aby som ich upokojil, bo vraj na to nepočuli žiadne chvály, a samému sa mi tam ísť nechce
http://www.merida-zelenastopa.meu.zoznam.sk. Link na propozicie.
Trať sa pravdepodobne pôjde tak oko vlani.Usek ktorý sa musel obchádzať je po tažbe v zlom stave-zatiaľ. Prešiel som trať z BB po Malachov v nedeľu,myslím že je to OK.Najblžšie pôjdem na trať v utorok 7.8. Chcem ju prejsť celú,ak nebude pršať.Potom dám info.Slama Jozef
vyzerá to že tento maratón by sa po rokoch stal prvý na ktorý pôjdem .. ale keďže to ide cez miesta kde zvykne byť dosť zlé podložie ... stúpania za riečanským sedlom, lúký pred kordíkmi, a v neposlednom rade za králikmi (aj keď sa priznám že podla mapy si niesom úplne istý kadiaľ to ide) ... tak v akom stave je ten terén teraz? viete mám nový bajk a nerád by som si ho hneď zasvinil čiže ak je tam kopec blata tak si to rozmyslím .. najmä ak tento maratón priťahuje zlé počasie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviem nikde nájsť propozície
http://merida-zelenastopa.meu.zoznam.sk/propozicie/
inak boli sme to v nedelu prejst, vyzera to, ze sa pojde povodna trasa (my sme dali vlanajsi obchvat)
http://www.cyklistika-sk.eu/?xd_design=Kalendar_detail&id=89.MERIDA ZELENÁ STOPA SNP 2012
Ďakujeeem
buduci rok to už možno budu aj dlhšie,tento ešte len kratšie,stačí,ja som ešte len biker-ka amater-ka
Píšem to aj preto, že v BB robí rozdiel len cca 8km(32 oproti40), aj keď to stúpanie navyše dá "trochu" zabrať.
jeden usek by sa dal nazvat "rozbitejsi" vyslap, nie je ho ani 2km (konci to najvyssim bodom trate), kazdopadne nie je nic nezvladnutelne
Trať sa pravdepodobne pôjde tak oko vlani.Usek ktorý sa musel obchádzať je po tažbe v zlom stave-zatiaľ. Prešiel som trať z BB po Malachov v nedeľu,myslím že je to OK.Najblžšie pôjdem na trať v utorok 7.8. Chcem ju prejsť celú,ak nebude pršať.Potom dám info.Slama Jozef