rozpis : http://www.cyklistika-sk.eu/?xd_design=Kalendar_detail&id=92.MTB TOUR Kremnica -Skalka Slovenský pohár -finále ( CMS )
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 28. 6. 2024 o 11:33
posledný komentár: 24. 5. 2024 o 10:15
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 14. 7. 2022 o 6:44
posledný komentár: 3. 10. 2019 o 7:02
Prvych 7 km mi prilis nesedelo, nemam moc rad tolko asfaltu. Potom to uz vsak bolo OK. Znacenie velmi dobre. A vecerny relax v prazdnom wellnesse nemalo chybu.
Diky pekne organizatorom za vydarenu akciu. Nabuduce akurat ten asfalt vynechat...
otazocka: ta trat sa z dovodu vysokej narocnosti zmenila,alebo som cital prkotiny?
otazocka: ta trat sa z dovodu vysokej narocnosti zmenila,alebo som cital prkotiny?
A nie len ten, dokonca mám aj tretie miesto za juniorky, čo som prevzal, no to musím vrátiť
nomad ti dám doubka
len rekre sa štartovala na skalke . Ostatné podľa rozpisu.
http://www.ivancillik.eu/
Tí regulovčíci boli skôr pre info kto ide posledný a kto prví, aby sme mali info, boli v tých nebespečnejších miestach. snažili sme sa vyznačiť tak ako to má byť. kvalitne vyznacenie je lepsie ako regulovčík čo Vás nevie nasmerovať kam. Na 40 km boli traja ,v podstate sa nedalo zabludiť, nakolko aj do nesprávneho smeru sme dali znacky zákazu, a keby aj niekto prestrelil, boli aj znacky späť na trať.Po skúsenostiach aj z iných maratónov sme to radšej posilnili značením.
Ďakujem Vám všetkým, že ste dali prednosť nášmu podujatiu a pre budúcu sezónu sa budeme snažiť doladiť drobné nedostatky ,aby ste ste sa na naše podujatia radi vracali.
Vaše postrehy nám môžete vyjadriť na tomto fóre, prípadne aj emailom na [email protected] .
ĎAKUJEM !
Roman Barényi
Regulovčíkov naozaj nebolo treba. Zablúdiť sa fakt nedalo. A čo sa týka účasti... Tak tú znížil aj súbežný pretek v Púchove.
Značenie výborné, ani raz som nezaváhal a tak to má byť. Pred každou križovatkou bol jasne vyznačený smer. Spolu s Fatranským najlepšie značený maratón čo som absolvoval
(Nebudem písať, že sa nedalo zablúdiť, takmer vždy sa nájde niekto, kto si značenie z nejakého dôvodu nevšimne, no organizátor si svoju robotu spravil vynikajúco)
Bufetov bolo dosť (i keď som veľmi nestál), zázemie v športovej hale a wellnes nemalo chybu, na umývanie bajku som nečakal
Viac na kvalitnom maratóne nepotrebujem.
Znacenie super,zabludit musel,len totalny magor...
Kedze rano bolo chladno a veterno ,prezentacia vo vykurenej sport.hale a teply cajik od Noriky ...na nezaplatenie.
Maraton ,na Skalke -skalnaty,ale vsetko zjazdnitelne,tlacenie...minimum.
Akurat stupanie na Skalku z Kremnice dalo zabrat,neslo mi, ale trapili sa skoro vsetci.Tam ma nierne deprimovali kilometrovniky,ale zas ked som sa blizila do ciela potesili .
Ceresnicka na torte...wellnes..s Helen sme si to paradne uzili