rozpis : http://www.cyklistika-sk.eu/?xd_design=Kalendar_detail&id=92.MTB TOUR Kremnica -Skalka Slovenský pohár -finále ( CMS )
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 28. 6. 2024 o 11:33
posledný komentár: 24. 5. 2024 o 10:15
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 14. 7. 2022 o 6:44
posledný komentár: 3. 10. 2019 o 7:02
To už Roman ste mohli spraviť trate ako pred 3 rokmi na MS Slovenska alebo sa mohla spraviť hocaká iná trať, napr. aj s využitím bystrickej strany a bolo by to zaujímavejšie
V podstate sa idú tie trate co pred 3 okmi. Akurát štart bude dole v Kremnici.
to, ci bude niekto z krátkej predbiehať tých pomalších dlhých je snád jedno. Je to dosť široké, jazdiťeľné. K tým rozostupom na štarte. cca 10 min, je v celku optimálne z dôvodu kapacity sprch v relax centre,ako aj šatní. Tí čo skoncia skorej, nebudú sa musieť tlaciť, keby chodilo naraz do cieľa množstvo jazdcov z krátkej,strednej a dlhej. potom je toho naraz moc. A aj strava sa vydá v pohode a stihnete sa v reštaurácii najesť v klude.
Spomínal si Trate.
V tomto šibeničnom termíne by nebola šanca vybehať povolenia mimo Kremnických mestských lesov. Plán vôbec nebola Skalka,ale Prešov.
Som rád,že sa našli nadšenci a vrhli sa do toho somnou a Slov.pohár a 13 kolo CMS bude v strede Slovenska.
Štartovné
maratón a polmaratón :
12 € – zaplatené do: 27.8.2012 s pozornošťou od poriadateľa
16 € – zaplatené do : 11.9.2012 s pozornošťou od poriadateľa
20 € – Prihlásenie pred štartom bez pozornosti
Rekre kategória
8 € – Rekre kategória do : 11.9.2012 s pozornosťou od poriadateľa
10 € v Prihlásenie pred štartom bez pozornosti od poriadateľa
http://www.cyklo.sao-tatry.sk/index.php?menu=1&l=sk&arok=2012
Preto. A čo som naposledy pozeral ich stránku, tak tam nič nebolo. A buď majú novú stránku o ktorej neviem, ale na tej starej nič nie je.
My sme mali robyť 16.9.2012 finále Slov.pohár MTB XC, nakolko sú v tom termíne aj ružomberské schody tak sme nakoniec ustúpili s termínom im, a kedže na preteky sme boli pripravený,trebalo len miesto ,kde je vsetko co treba,od zázemia v prípade dažda, tak vybavené sociálky,a technika. Ďalší faktor bol, či stihneme za 5-7 dní vybaviť povolenia. Vybavili sme, tak sa spravil náhradný maratón za prešov,kedže termín bol určený na 22.9.2012 .
A možno len robím zbytočne paniku a dám si ten kopec 2 krát
A možno len robím zbytočne paniku a dám si ten kopec 2 krát
Asi zbytocne riesis tu istu vec dookola.
pokial budeš mať zaplatené štartovné a budeš prihlásený, osobne Ti číslov prinesiem na štart a veci Ti naša pojazdná úschovňa vyvezie do cieľa a centra diania, už som to tu písal. kontakt máš jak tu tak v propozíciach.
A vlastne pôjdeš? Ak hej, predpokladám že zas vlakom z Martina, to by sme mohli spolu, ak aj ja pôjdem vlakom, ešte si vlastne musím vybaviť moju účasť
http://www.cyklistika-sk.eu/?xd_design=Kalendar_detail&id=92.MTB TOUR Kremnica -Skalka Slovenský pohár -finále ( CMS )
Chcel by som ist, lebo som tam bol na Bielej stope a prostredie ma oslovilo
Ak pojdem, tak asi o den skor, aby som nebol v strese a v pohode sa odprezentujem. Pokial sa da, mozem odprezentovat aj teba a donesiem ti na start cislo. Da sa take nieco Mr. Roman?
Apropo Milos, chystas sa na dlhu? Tych 6400 nastupanych metrov co je na stranke je realnych? Uff...