Kategórie
Bike-techPopredné MTB súťaže vo svete # MTB # horský bicykel # cross-country # diskusia # výkon # podujatie # cyklopreteky # majstrovstvá
Vysledky: http://mtb2013.r.mikatiming.ch/2013/?content=file&file=09_XCO_Men_results_laps.pdf
Najvyssi cas zalozit obdobnu temu ako
cestne-preteky-cyklokros-f28/cestna-protour-t16019-4380.html, ktora by sa venovala dianiu vo svetovej sutaznej horskej cyklistike (Svetovy pohar, Majstrovstva sveta, Majstrovstva Europy, Prazske schody....).
posledný komentár: 7. 8. 2023 o 14:42
posledný komentár: 30. 6. 2020 o 21:38
posledný komentár: 5. 8. 2018 o 22:14
posledný komentár: 17. 7. 2016 o 16:48
-38% SCOTT Spunto Junior detská prilba, fire orange, rozbalená
36,99 €
-38%
MOC 59,90 €
-10% Selle Italia FLITE Boost Endurance TI 316 Superflow L3 sedlo, 145 mm
206 €
-10%
MOC 229 €
ved ty si pravdepodobne ešte dieťa, kolko máš ? 16 - 17 ?
mladým predsa patrí svet
tá tvoja ...
"majster svetla"
- ano, to bolo zamyslenie, ze naco sa tam trepali, lebo tam nic nedosiahli a to je fakt, ako splnili si sen, stym suhlasim, okej vyuzili sancu na pekny vikend
- ano, na slovensku konkurencia u zien teda nie je, co potvrdil aj triki a aj patoo
- neurazam, len som skonstatoval vysledky
no Windhaag bei Perg je dedina, takze priradenie dedinsky je spravne, podla pravidiel slovenciny myslim
no a jedny preteky v ČR, boli to len jedny preteky, na viac pretekov do ČR nesli, takze ako som zase urazil ?..
ano vedel by som, keby som mal chut sa nimi vobec zaoberat
Nominovali sa, tak majú nárok ísť. Myslíš si, že by bolo lepšie, ak by tam nešiel nikto?
A okrem toho, byť 44. vo svete mi teda vôbec nepríde ako nejaká dehonestácia...
za mna maju urcite obe segri velke +
1- ano, to bolo zamyslenie, ze naco sa tam trepali, lebo tam nic nedosiahli a to je fakt, ako splnili si sen, stym suhlasim, okej vyuzili sancu na pekny vikend
2- ano, na slovensku konkurencia u zien teda nie je
a z 2-heho vyplyva, ze to je asi maximum, co moze slovensko u zien v MTB vytlacit, mozeme posielat na svetove pohare len amaterov, slovensku len vela stastia a dufam, ze nas v nasledujucich rokoch co najviac emigruje z tejto bananovej republiky